‘De Gazoo gaat de strijd aan met het stikstofprobleem’

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. Dé prijs voor bedrijven met een innovatief product of nieuwe dienst met financieel voordeel voor de boer. Eén van de genomineerden van vorig jaar was JOZ met de Gazoo. Hoe gaat het nu, een jaar later, met de ontwikkeling van de Gazoo?

De Gazoo is volop in ontwikkeling. Deze innovatie, ook wel de stikstofkraker genoemd, is een circulaire oplossing die niet alleen stikstof reduceert, maar ook methaan. Methaan wordt hierbij omgezet in CO2. De stikstofkraker gaat hierbij niet alleen de strijd aan met het stikstofprobleem, maar zorgt ook voor meer vrijheid van de boer.

Deel dit topic

Reacties

Jannus
Wat een naam,Ga zoo,klinkt als de laatste innovatieve investering voordat je geplet wordt door Tjeerd de Groot,

Ga zoo

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , methaan , boer , CO2 , gazoo , stikstofkraker en stikstofprobleem geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
623