Stikstofcrisis gaat niet over stikstofQuote:
Op pagina 4 van De Telegraaf staat dinsdag een artikel onder de kop Boeren ontwaren ’vooropgezet plan’ Remkes. Daarin lezen we: ’Kritische stikstofhoogleraren als Han Lindeboom of Johan Sanders [staan] niet op de lijst genodigden.’ In dat ene zinnetje wordt even het theater zichtbaar, een spektakelmusical, maar het is niet de bedoeling dat tot ons doordringt dat we naar fictie kijken.

Deel dit topic

Reacties

+1
hans1980

Dezeeuwseboer
Kan iemand het artikel hier neerzetten
+4
diezel
@Dezeeuwseboer

+1
Jannus
@diezel Hij vertelt het goed,waarom natuurpartijen aan tafel?waarom alleen landbouw laten leveren terwijl er ook verkeer vliegverkeer industrie uitstoters zijn,maar sanering op vuile gronden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's han , lindeboom , stikstof , telegraaf , kop , stikstofcrisis , remkes en han lindeboom geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!