Remkes: boeren niet opzadelen met investeringen voor alleen oplossen stikstofprobleem

Johan Remkes heeft een scherper beeld gekregen van waar de natuurorganisaties staan in het stikstofdebat. 'Een zinvolle exercitie', noemt de bemiddelaar het gesprek van maandagmiddag tussen zeven natuurorganisaties en het kabinet.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Dus geen lely sphere of JOZ omdat CO2 reductie komt nitraatrichtlijn ed
Dus opzouten rot boeren!
Oja bio mag voor de show blijven
Coen
@hans1980 , direct was al duidelijk dat biologische en grondgebonden boeren uitgezonderd zouden worden van korting, daarom 'vlaggen' zij hier ook niet.
hans1980
@Coen dat heeft dus allemaal nix met een stikstof crisis te maken ....
matt
@hans1980 een integrale knuffelpartij.
bio boer
@Coen heb vlag aan de weg en wat zakdoeken hangen veel meer heb ik er ook niet aan gedaan bij de ijsverkoop vragen mensen er wel na leg het verhaal zo duidelijk mogelijk uit zit ook ver van de natuur heb ook geen hete adem in mijn nek
BertK
@hans1980 Stel je voor dat we alles met management en technische innovaties kunnen tackelen, dan komt niemand aan goedkope grond voor natuur!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's remkes en stikstofdebat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN