Agractie roept op tot nieuwe boerenblokkades, ‘standstills’, op drukke plekken

Boerenorganisatie Agractie roept op tot nieuwe blokkades, zogeheten ‘standstills’, op drukke plekken.

Deel dit topic

Reacties

Newholland12
Leuk
Dit is een concrete oproep
OM kan aan het werk
BertK
@Newholland12 Artikel ff verder lezen. Geeft duidelijk aan dat we met protesteren binnen de grenzen van de wet moeten blijven.

Dat geldt ook voor de overheid als we het over 2030 of 2035 hebben. Beter is dat de overheid cq tweede kamer de wet schrapt en dat het kabinet gedwongen wordt met een eerlijk verhaal te komen.
Newholland12
@BertK ik hoop dat de kerstman een leuke vriendin mee neemt
Weidezicht
Tja en fdf in het nieuws dat ze harde acties even uitstellen. Op deze wijze straal je ook geen eenheid uit. Ik heb oproep agractie niet gelezen nog, maar dat doet de burger ook niet, die reageert ook alleen op dit soort oneliners.
Melkmeisje
@Weidezicht ik vind het wel aardig bij elkaar passen hoor. Geen harde acties en acties die binnen de regeltjes blijven, misschien beter eerst even lezen voordat je reageert?
hans1980
Mensen begrijpen acties wel minder
Statement moet duidelijk

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's agractie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN