Krone Big M vliegt in brand tijdens het maaien in Aalten, grote rookwolken van ver te zien

Aalten -Een Krone Big M is vrijdagmiddag op een weiland in het buitengebied van Aalten in brand gevlogen. Meerdere brandweerposten zijn uitgerukt om het vuur te bestrijden

De brand in de Big M ontstond rond 16.15 uur. Dat gebeurde op een stuk weiland aan de Schapendijk, waar de bestuurder van de BIG M op dat moment bezig was om het gras te maaien. De man sprong van de trekker af toen hij de brand ontdekte en heeft verder geen letsel opgelopen.

Mede in verband met de droogte is de brandweer grootschalig uitgerukt om het vuur te bestrijden. De rookpluimen zijn tot in de verre omgeving te zien.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Blussen is zinloos, laat maar lekker uitbranden

+2
jehan
@Grasbaal brand weer was er hoofdzakelijk bij om deer geen natuurbrand van te laten worden .
Loonwerker_Erwin
@jehan zonde… oorzaak van ontstaan ook bekend?
+3
jehan
Dit plaatsen is zinloos ..staat er al lang op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , gras , vuur , krone big m , krone , brand , maaien , droogte , weiland , brandweer en nieuws geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0