Illustratie van: Gjvanlaar

Melkveehouder Fokkert: 'Mais staat er fier bij, hier nog geen last van droogte'

Een buitje zou een mooie aanwinst zijn voor de kolfzetting, maar Bas Fokkert uit het Overijsselse Holthone is niet ontevreden over de mais. Die staat er fier bij.

Deel dit topic

Reacties

George
Ik heb de mais niet gezien en weet niet wanneer dit bericht heeft plaatsgevonden . Maar met het weer van de afgelopen dagen is het extreem hard gegaan wat verdroging betreft. Dat kaartje had ie er beter niet bij kunnen plaatsen want dat is toch meer rood dan wat anders. Die hondsdagen hebben gewoon al te lang op zich laten wachten en is gewoon te laat met beregenen. Als je die mogelijkheden hebt is dat gewoon dom en kost gegarandeerd (kolf) opbrengst. Zonde , gewoon zonde.
labella
Weer iemand die alleen zessen gooit, het wordt hier tijd voor nieuwe dobbelstenen....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fokkert , Mais en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN