Column: Stikstofdoelen zelfs voor Tjeerd de Groot onhoudbaar


Quote:
Een TNO-rapport, memo’s van Financiën en een nieuw rapport van D66-hoogleraren verhogen de druk op het kabinet om het stikstofbeleid bij te stellen; ook binnen de coalitie, Alleen D66 wil nog niet.

Deel dit topic

Reacties

+1
Jannus
Het is geen Democraten 66 maar Dictatuur 66 en hij heeft in de leer geweest bij Brinkhorst alleen verslikt Tjeerd zich in de macht van het getal,sociale media en whatsapp
Twentsch Land
Alleen verslikt Tjeerd zich in de macht van het getal,sociale media en whatsapp

Dat is nou juist het mooie van alles .... eerst waren dergelijke technieken alleen voor de machthebbers .... nu heeft en kan het iedereen en komen ze zich zelf tegen.

@Jannus
+1
spotmelker
De Groot....
hans1980
Onhoudbaar
+1
cs-agrar
De leugens van de Groot..
+1
Twentsch Land
Hij geeft zich nog niet zomaar gewonnen.

@cs-agrar
jan w

ff wat naar beneden scrollen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , melkvee , d66 , melkveehouder , stikstofbeleid , de groot , kennis en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0