Meeste protestvlaggen blijven hangen bij wielerwedstrijd Vuelta

De meeste gemeenten laten de omgekeerde Nederlandse vlaggen hangen langs het parcours van de wielerwedstrijd Vuelta die 19 augustus in Utrecht begint. De organisatie van La Vuelta Holanda haalt de vlaggen alleen weg als ze voor een camera hangen of voor een onveilige situatie zorgen, geeft een woordvoerder aan.

Deel dit topic

Reacties

Weidezicht
Hier in zuid holland is de provincie vol gas de vlaggen aan het weghalen. S avonds en s nachts.
Jaap40
@Weidezicht vol gas weer nieuwe ophangen?
Theo61
@Weidezicht Zag net een filmpje op facebook dat Rijkswaterstaat ze over de sloot ook van boerenland afhaalt in het donker. Boeren zagen dit en zijn verhaal gaan halen.( kan het niet plaatsen heb geen facebook)
Weidezicht
@Theo61 regio waddinxveen meen ik
Theo61
@Weidezicht
·
Naar aanleiding van afgelopen nacht waarbij boeren en aannemers een duidelijke twist hadden over het weghalen van vlaggen uit ons weiland,
een korte update.
Er is na een korte nacht vol emoties een gesprek toegezegd met een desbetreffende gedeputeerde van de Provincie Zuid-Holland. Op voorhand zijn excuses gemaakt aan de boeren ivm, ik citeer, een domme actie van een aannemersbedrijf in opdracht van de Provincie Zuid-Holland. Met name het vreemde tijdstip en de onaangekondigde brutale en illegale actie schoot bij ons in het verkeerde keelgat.
We hebben de vlaggen en masten weer terug en zullen het gesprek aangaan. Bedankt voor alle (stevige) reacties. Ze hebben hun uitwerking niet gemist. Samen sterk voor een groen platteland!
We zullen de verdere ontwikkelingen melden in onze agrarische groepsapp.
Voor nu gaan we verder met de orde van de dag.
Ria van Harten en John van der Salm

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's camera en vlaggen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
681
TREFWOORDEN