Dodelijke Dogma's

Deel dit topic

Reacties

+4
weurding
200 jaar terug was klimaatverandering nog geen verdienmodel en de tamtam niet snel genoeg iedereen ervan op de hoogte te brengen, nu maak je binnen een etmaal miljoenen mensen (onnodig) bang met dingen die al van alle tijden zijn, kassa.....
+1
laatste strijder
@weurding Ze (media,overheid) zaaien de laatste tijd alleen maar angst . De reden begrijp ik in ieder geval niet , verdienmodel ?
+3
weurding
@laatste strijder denk het, als hun het echt wat interesseerde deden ze wel wat aan het aantal vluchten op met name schiphol
+1
ronald73
@laatste strijder Iemand die leeft in angst is niet in staat om helder te denken en zal daardoor niet de keuzes maken die hij/zij zou hebben gemaakt als zij/hij niet in angst leefde. Een volk wat leeft in angst is makkelijker in die richting te duwen die hun leiders willen.
bio boer
@ronald73 dat werkt nog niet echt met de onteigening angst 🤣

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0