Coalitie verbolgen over bemoeienis Financiën met stikstofaanpak

VVD en CDA vinden dat het ministerie van Financiën zich buiten de discussie over de stikstofaanpak had moeten houden, omdat er al een afspraak lag in het regeerakkoord. Het goedkopere plan dat Financiën aandroeg heeft voor onnodige verwarring gezorgd, menen zij.

Deel dit topic

Reacties

+1
aapheuvel
Kunnen ze wel zeggen maar het draait er allemaal om ,hoe gaan we het betalen. over een jaar staat heel nederland in de fik door de crisissen
t zal wel
Mooi zo. laat kaag de knip maar dicht houden. zijn we sneller van dit kabinet af.....
Druk
@t zal wel
De aangekondigde extra belastingverhogingen worden vast niet in de koelkast / ijskast gezet.
Jan-T
De Ambtenaren van financiën zijn slimmer dan die van de belasting dienst, En weten ook dat ze een waarschuwingsplicht hebben.
Deze leidinggevenden beseffen dat als ze geen signaal afgeven dat zij straks de dupe worden van een incapabel kabinet.

Het kabinet dient zich te gaan herbezinnen om een grote crisis te voorkomen.
Het gaat een koude winter worden voor de minima en voor het kabinet hopelijk een warme winter waarbij ze opzoek kunnen gaan naar een ander baantje met Derk Boswijk CDA voorop
Zwaagdijk
Er is geld zat!! Als je zie wat er aan Oekraïners wordt besteed.. als je de
AZC zie vollopen. De klimaat miljarden. De giga Corona steun in sommige gevallen. wat we weg hebben gegeven aan Griekenland en de Europese unie. Netto betaler zijn we!!En anders laten we de staat schuld oplopen..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , vvd en stikstofaanpak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN