Schaf de Kritische Depositiewaarde niet af - Conformeer de KDW aan internationale normen en pak het echte probleem aan - Foodlog

Spraakmakende tekst van Nico....

Quote:
In hun jongste plannen zetten Nederlandse boeren en het CDA in op afschaffing van de Kritische Depositiewaarde (KDW) voor stikstof. Niet doen,...

Deel dit topic

Reacties

+1
rene-de-jong
Koppel dit artikel aan die over Jan Klaas Santing op melkvee.nl
melkvee.nl/artikel/…

Nu nog aan Aerius vasthouden wordt een economisch delict.........
rene-de-jong
@rene-de-jong Jaap Hanekamp doet er nog een schepje bovenop;
jaaphanekamp.com/blog/science/…

Aerius kraamt onzin uit. (punt)

Belangenbehartigers, neem deze kennis mee; KDW hoeft niet perse uit de wet de starre getalen wél en Aerius zeker.
+1
stefanus
Gister bij nos journaal een bioloog die de droogte verantwoordelijk hield voor afsterven heide, geen woord over stikstof, laten we die maar vertrouwen.
Weidezicht
@stefanus toen ik zijn naam zag, arnold van vliet, wist ik zeker dat hij de boeren de schuld ging geven, maar deze keer durfde hij het toch niet aan.
kanniewaarzijn
@stefanus Ergens anders was een eeuwenoude boom afgestorven. Een paar dagen droogte....alsof die boom dat in die eeuwen niet vaker heeft meegemaakt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , stikstof en foodlog geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN