Illustratie van:

International 844 S - Afstellen agrio-matic

Als je onze 844s in agrio matic zet en dan in z'n lage gearing dan begint die met zwaar trekwerk te slippen op zn pakket iemand een idee hoe je dit af kan stellen?

Deel dit topic

Reacties

redeagle14
@interpower844s Volgens mij werkt de agriomatic alleen in de hoge en achteruit groep. Tenminste bij de 23 serie wel. In de hoge als extra hoog-laag en in de achteruit als omkeer. Is niets aan af te stellen.
interpower844s
@redeagle14 owkee ik heb wel is begrepen in beide dat die in de lage gearing 30procent harder gaat en in de hoge bepaalde procent zachter en dan onder belasting ook weer in de normale groep kon zetten en in z'n achteruit zonder koppelen voor en achter uit kan
+1
hebbink
@interpower844s Dan is je pakket versleten, of te weinig druk. Druk kun je meten aan de rechterkant van de trekker, achter de rempendalen. Daar zit een meetnippel. Druk moet ca 11 a 12bar zijn.

Ik denk dat je platenpakket versleten is, dan moet de bak compleet uit elkaar. Indien je te weinig druk hebt, is er een afdichting lek, of pomp versleten.
Ik heb zelf de bak ook los gehad. Voor info stuur maar een PB, heb nog wel wat documentatie.
interpower844s
@hebbink zou je mischien die documentatie door kunnen sturen naar mij?
Corne S
@hebbink

Zijn er nog slijtdelen te krijgen dan?
@hebbink Kun je evt documentatie ook even naar mij sturen. Heb ook wel interesse in. 🙂
+1
Wybren de vries
@tractorquintentje kan hij het dan niet beter ond international 844s zetten zodat iedereen het kan vinden.?
+1
SJB533
@redeagle14
Nee, in hoog laag en achteruit. Alleen is het zo, dat je in de ene groep de hendel naar voor drukt, om te vertragen, in de andere naar achteren trekt. En in z'n achteruit is het hendel naar voren vooruit rijden, hendel naar achteren is achteruit rijden.

(klik om te vergroten)

+2
redeagle14
@SJB533 maar dan zou hij 16 versnellingen vooruit hebben en 4 achteruit. Maar het zijn er toch 12+4?
+1
SJB533
@redeagle14
Hoog 4x, laag 4x en in de achteruit 4x vooruit en 4x achteruit. In theorie is de Agrio S variabel te regelen. Vandaar ook de driehoek op de sticker

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S en hebben de trefwoorden afstellen en international 844 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0