15 maart 2023

Ze komen in zicht de provinciale statenverkiezingen 2023.
Het zou wel eens bijltjesdag voor de gevestigde orde kunnen worden.

Deel dit topic

Reacties

+6
klant
Dat weten ze zelf ook wel daarom die haast, zou zeggen lto rustig blijven niks toegeven en rekken die hap, doen ze in den haag ook als het hun uitkomt.
cjw73
Niet te vroeg rijk rekenen!
Spuit11
De meeste stemmers hebben tijdens de verkiezingen nogal last van Alzheimer, een vleugje fraude erbij en de uitslag laat zich raden
+1
Jannus
@Spuit11 Gewoon de vlaggen parade verder uitbreiden, zakdoek vlaggen erbij
Eers kiek´n
Niet voor de stikstofwet. Die gaat gesteunt worden door PvdA en GL..... Bijltjes dag moet worden dat de CU de stekker eruit trekt. CDA, VVD en D66 verliezen te veel dus die gaan door tot het einde. Zo het nu lijkt, kan het tij alleen daar keren maar dan moet er nog heel veel veranderen.
stefanus
@Eers kiek´n Als cda en vvd veel verlies gaan lijden in de provincie, dan kan dat niet zonder gevolgen blijven. Ik vrees voor cda dat de kans heel groot en voor vvd klein.En wie weet wat voor crisis we dan weer hebben als het een koude winter wordt.
Jaap40
@stefanus dan gaat de gaskraan in Groningen gewoon weer open. Wordt alleen erg duur.
stefanus
@Jaap40 Ik doel dan ook meer op armoe crisis.
Noorderling
@Jaap40
Veiligheid gegarandeerd en zijn alle huizen al versterkt zodat men veilig het huis kan ontvluchten, of nemen we daar een loopje mee?
Jaap40
@Noorderling Groningen wordt gewoon leeg geroofd. De Groninger een fooi.
+1
spotmelker
@Noorderling laten ze die 25 miljard die zinloos voor boerenuitkoop is bestemd en die 1,8 ? miljard voor niet (volledig) draaiende kolencentrales maar aan de Groningers geven. Dan heeft iedereen weer betaalbaar gas.
hans1980
LTO zwicht we krijgen ruimte tot 2035 5 jaar latere executie
Depositie wordt emissie waarop Vollenbroek en Wösten helemaal los kunnen gaan

Beste is nu stoppen met vergaderen het 1 man van de LTO en 10 mensen van natuurgroeperingen en een kneiter links kabinet

Dus allemaal aan tafel of niemand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
2.183