Met 'levensgevaarlijke' en 'misdadige' acties riskeren boeren een einde aan het overleg, waarschuwen burgmeesters in de regio van de A7

Boeren spelen met vuur, vinden burgemeesters in de A7-regio. Acties op de snelweg, zoals vrijdagavond, zijn ,,misdadig’’ en ,,niet een basis om te gaan overleggen’’.

Deel dit topic

Reacties

+2
Jan-T
Tja als je niets te verliezen hebt dan maakt dit toch ook niet meer uit.??

Snappen de burgermeersters en veiligheidsraden dit nog steeds niet.??

Hoe meer tegen gas des te erger worden de zooi op de snelwegen.??
+4
overstekend wild
@Jan-T wat heb je aan overleg als er toch niet naar ons geluisterd word. Boeren standpunten zijn vaak genoeg naar voren gebracht. Van de onderbouwing van het complete stikstofdossier deugt helemaal niets en dat weet de politiek zelf ook. De boeren maken het beleid niet, dat doet de politiek en dit complete stikstof gedrocht van tafel halen kunnen ze prima zonder overleg met boeren. Wie wind zaait zal storm oogsten.
+1
Grasbaal
@Jan-T met snelwegen blokkeren ga je het zeker niet winnen. Je sloopt hiermee de goodwill waar andere boeren voor strijden.. wil je winnen of verliezen?
+3
de hoef
@Grasbaal ik wil winnen, maar ben er 100procent van overtuigd dat als er geen acties waren geweest , er nooit een gesprek gekomen was

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vuur , acties , a7 en Snelweg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN