Honderden buisjes, zes lasers, acht regenmeters en vijf COTAG-torens. Welkom in de wondere wereld van de stikstofmeetapparatuur

Een stikstofbeleid dat alleen maar op theoretische modellen drijft? Hoe hard boze boeren en populistische politici dat ook roepen: het klopt niet. Het RIVM meet al zo’n dertig jaar hoeveel stikstof er daadwerkelijk in de lucht zit en neerslaat op de grond. Onderzoeker Albert Bleeker laat zien hoe dat in Drenthe gaat.

Deel dit topic

Reacties

rene-de-jong
Dit werkt bij het RIVM

Best triest dat zo'n man wetenschapper als titel mag blijven dragen en ook nog betaald krijgt voor het uitkramen van dergelijke nonsens.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lucht , stikstof , rivm , grond , stikstofbeleid en drenthe geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.162