Illustratie van: Fendt926Driver

Farmers Defence Force na boerenoverleg: maak je op voor hardste acties ooit

Farmers Defence Force (FDF) is totaal niet tevreden over het eerste overleg dat boerenorganisaties met het kabinet hebben gehad. ,,Als ik zo de stemming een beetje proef, denk ik dat je je kunt opmaken voor de hardste acties die FDF ooit gevoerd heeft”, zegt voorman Mark van den Oever.

Deel dit topic

Reacties

+3
t zal wel
Waarom zon haast. dit was toch een orienterend gesprek om te kijken of er openingen waren, en heeft iedereen zn zegje gedaan en zijn onze eisen die goed uitlegbaar en te verdedigen zijn naar de rest van nederland, en dat is absoluut belangrijk, niet vergeten, dus laat rutte die uiteindelijk de uitnodiging gedaan heeft maar vertellen of hij daar aan wil mee werken. simpel zo niet ja dan de beuk er maar in. dan hou je zelf het initiatief en dat is cruciaal in dit circus.
als we hardere acties gaan voeren dan hebben we de burgers ook nodig dus die moet het kunnen begrijpen en de tijd daar ook voor hebben. en dan heb ik t niet over weken hoor maar een paar dagen. kunnen we de pers ook mooi bewerken. blijf boven het proces staan en sturen en acties hoe meer hoe liever.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's acties , farmers defence force en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!