Er zit geen boer aan tafel bij de oude VVD-ijzervreter Remkes


Quote:
Johan Remkes dacht vandaag even lekker een robbertje te vechten met de boeren. De oude VVD-ijzervreter lust ze rauw; beetje powerplayen tussen de rookpauzes door en dan tijdens de lunch met een wijntje erbij de neuzen de goede kant op bulderen. Zo bouwde hij vorig jaar een kabinet van partijleiders die elkaar kotsbeu zijn en ramde hij er in Limburg een nieuw provinciebestuur door, nadat het vorige vechtend en frauderend over straat rolde. Dat boerenvarkentje zou hij ook wel even wassen op een achternamiddag in augustus. Geen probleem.

Deel dit topic

Reacties

harke
Zet de trekker maar weer klaar voor blokkeren.
Dr komt geen donder van terecht .
Hij heeft alleen maar mensen uitgenodigd die bij hem.passen
cornelissen
@harke Ik heb van sommige sinds kort nog maar de naam gehoord. Caring Farmers en Bionext
Coen
@cornelissen , dat zijn boeren-belangenbehartigers, daar zat alleen LTO die > 95% van de veehouders vertegenwoordigde.
+1
BertK
@harke vd Wal heeft weer gezegd dat aan de KDW 's niet valt te tornen. Klaar toch?
de jonge
@BertK zoals remkes het had over goedgekeurde innovaties. wie zal dat keuren dan? Laten wij dan maar keuren over de berekeningen de doelen en de invloed van de landbouw op de natuurgebieden en de natuur en die keuren we met zijn allen af, dus de rotzooi van de staat kan door de schoorsteen..AFGEKEURD!!.
cs-agrar
Quote Reactie van @BertK:
vd Wal heeft weer gezegd

dat de natuur achteruit zou gaan, is daar bewijs van?
Zwaagdijk
@harke optoeren en rap.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's limburg , wassen en remkes geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2.167
TREFWOORDEN