Livestream

Quote:
Een woordvoerder van het overleg had naar buiten gebracht dat de persverklaring later is vanwege "de goede sfeer". LTO kan zich daar niet in vinden.

de livestream moet nog beginnen?

Deel dit topic

Reacties

+1
jan w
Jannus
@jan w Het lijkt een zware last te gaan worden,de schouders zijn erg hangend,

nos.nl/artikel/…
+1
mlkvhoudr
Volgens mij is van der tak boven op remkes gaan zitten want het duurt al een uur voordat livestream live gaat.....
+1
de jonge
@mlkvhoudr denk eerder dat ze nog even aan het naborrelen zijn en bespreken hoe ze het zullen maken dat het echt echt waar zeer zware onderhandelingen zijn geweest.....
bio boer
@de jonge is 12 uur geweest proost remkes houd wel van borrel dan vervagen de genzen meschien wat 😁
+6
de jonge
@bio boer ik heb al genoeg gehoord, remkes zei 1 belangrijke zin:: ""de transitie zoals die noodzakelijk is""!!! kortom ze zetten gewoon door en dat is hoe ik het zie
Jannus
Quote Reactie van @de jonge:
remkes zei

Remkes was gespreksleider maar wilde er ook zo snel mogelijk weer vanaf dus Sjakie kom d'r maar in
hypotheekboer
@Jannus Sjaak is helder en was zo te zien aardig gefrustreerd van het gesprek. Bal ligt bij het kabinet. Gesprek wordt vooreerst niet voortgezet. Gentlemen, start your tractors.
labella
@hypotheekboer Daar begint het gedonder al!!!! Rutte en vd Wal zeggen dat vd Tak een afspraak heeft gemaakt voor een vervolggesprek...!!
BertK
@Jannus vd Tak hoopte op handreikingen van het kabinet zei hij vooraf. Remkes hoor ik daar niet over, wel over een gewenst vervolggesprek. Waarom?
+2
Twentsch Land
Van de tak op Remkes is gaan zitten !

Dat zou mooi zijn want dan Remkes niet weglopen.
@mlkvhoudr
hans-hans
Deze hoort er misschien bij
bij minuut : seconde 3:47

+3
Jannus
@hans-hans Hij zegt dat hij een soort frame is geworden,nou kan ik hem vertellen dat de media onze boeren totaal in een uithoek van de aarde framen en de nos doet daar graag aan mee
stefanus
@hans-hans Het lijkt wel alsof hij nu pas beseft wat hij aanricht met z'n plan.
+2
matt
Was toch nog niet zo’n slecht idee een livestream van de bespreking van FDF.
Alsik dit zo lees
‘Binnenskamers ging het anders’
Bert van Ruitenbeek, die als directeur van de organisatie voor ‘biodynamische landbouw’ Stichting Demeter ook aanwezig was, vindt echter dat de LTO alleen voor de bühne doet alsof de uitkomst van de gesprekken te weinig is. Het gesprek ging er binnenskamers heel anders aan toe, aldus Van Ruitenbeek. ,,Er is echt ruimte om verder te kijken naar een aantal dingen en daar is de LTO ook mee akkoord gegaan”. Volgens Van Ruitenbeek hoort wat LTO doet ‘bij het spel’, maar houdt hij er zelf niet van. ,,Zij proberen alle partijen binnenboord te houden en dat snap ik wel, maar hun verklaring in de media is te negatief.”


Moet ik nu Bert geloven,of Sjaak voorlopig ga ik er maar vanuit dat ze alles
Bij elkaar liegen,dat lijkt me het beste 🤔
stefanus
@matt Als 1 iemand dit stelt die er ook belang bij heeft, zou ik er niet veel waarde aan hechten.
robbies
@matt ruitenbeek kan zo prima vd Tak in de hoek zetten.

Wat me ook opviel is dat Remkes plots voorzitter van een commissie is ipv bemiddelaar. Welke rol heeft hij nu eigenlijk echt?
+1
hypotheekboer
@matt lijkt erop dat Ruitenbeek het anders beleefd heeft als Van der Tak, Datema en Monsma. Ook de biologische en natuurboeren voelen druk en hebben te weinig beweging gezien.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @matt:
daar is de LTO ook mee akkoord gegaan”.

LTO kan helemaal nergens mee akkoord gaan, LTO moet eerst terugkoppelen naar de rest van de belangenorganisaties
Mh12
Die Bert v Ruitenbeek, heeft helemaal niets met de gangbare landbouw........ snap echt niet dat er vandaag minimaal 3, en misschien wel meer bio organisaties uitgenodigd waren....... zijn max 2000 bedrijven.....
Verhoudingsgewijs klopt er dan toch helemaal niks van......

Bert v ruitenbeek is er van overtuigd dat akkerbouw zonder mest kan en veehouderij zonder krachtvoer....... kan allemaal best. Maar niet reeel
stefanus
@Mh12 Akkerbouw zonder mest kan maar dan oogst je maar 1 keer per 2 jaar, gevolg voedsel wordt zo duur dat veel mensen dat niet kunnen betalen als de overheid niet steunt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!