Illustratie van: Truckfan Nieuwsposter

Overleg met kabinet vrijdag

Nu wil het kabinet ook minister Harbers laten aanschuiven bij het overleg! Waterkwaliteit wordt er nu dus ook bijgehaald. Ook zo'n kwestie waar Nederland een heel eigen manier van meten heeft en dus als slechtste uit de bus komt. Wordt dit "probleem" ook weer even op ons bordje gelegd! Waterzuiveringen, rioolovertorten en industrie houden ze er liever buiten.
Als onderhandelaar(s) vanuit de veehouderij zou ik zeggen: "met Harbers erbij komen we niet!".

Deel dit topic

Reacties

Thomas2000
Er is een tekort aan water op het moment. Waarom niet het water uit de rwzi in het waterleiding net pompen? Dat is toch schoon?

Kringloop water voor de burger.
kanniewaarzijn
Nederland is als laagst gelegen gebied het afvoerputje van veel andere gebieden.
Dirk van Zetten
Bijj kader richtlijn water hebben de waterschappen zichzelf onrealistisch hoge ambities/scherpe normen opgelegd. Dit om maximaal subsidie op te strijken. Kanalen en vaarten moesten natuurlijke rivieren worden met natuurvriendelijke oevers met daarbij horende waterkwaliteit. De Rijn komt met duizenden kuubs per SECONDE Nederland binnen. Dan denk je in de rivierdelta de kwaliteit te verbeteren door langs vaarten met miljoenen euro's de schoeiing eruit te trekken. DOELEN worden niet gehaald. Schuldige wordt de boer aangewezen, maar ook hier heeft de overheid onrealistische ideologische linkse normen /doelen vastgesteld. Dus overheid ook hier schuldig!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veehouderij , meten , harbers en aanschuiven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0