Linkse activist Maarten van Rossum van de buis!

Heb me al jaren geergerd aan deze linkse betweter maar nav zijn laatste uitlatingen over het doodschieten van bepaalde mensen lijkt mij nu het moment gekomen dat hij voorgoed van de buis verwijnt

Deel dit topic

Reacties

+1
kanniewaarzijn
Eens.
+1
Putjeschepper
Vreselijke azijnzeiker
+6
laatste strijder
Het is een zeer boeiend persoon door zn kennis met een ongekende speech-niveau . En waarom moet iemand meteen gecanceld worden als ie wat scherps zegt , wie is hier nu een azijnzeiker of linkse betweter , pak eens een spiegel .
Of met de woorden van Maarten , "lees eens een boek "
+3
arnold
@laatste strijder Als j naar de slimste mens kijkt.Waar hij als soort van betweter bijzit dan zie je iemand die niets anders doet dan Rechts Nederland belachelijk probeert te maken.
Het is pure framing en hij zit daar indirect als loopjongen van Kaag en consorten
En dat op kosten van de belastingbetaler.
+1
jg
@arnold Who care’s.
+4
casev2
Iemand met een andere mening hoeft toch niet direct monddood gemaakt worden? Beetje een enge gedachtengang....

Ik kijk eerlijk gezegd graag naar het programma waarin hij met zijn zus en broer nederland rondging.
+1
Van-Epscheuten
Ik ben het regelmatig volledig oneens met maarten, maar waardeer hem enorm. Maakt ook podcast, leuk om te luisteren. Daar leer je hem ietsje beter kennen, en hoop je meer over de rol die hij acteet bij bijv de slimste, of de van rossems.
jammermaarhelaas
Maarten komt in de massamedia omdat ie zo gezellig zeurt, en een andere mening durft te geven dan de rest van de tafelgasten, en ondertussen weet de gastheer dat ie keurig binnen de staatskaders blijft.
+2
Twentsch Land
Gezellig zeurt !

Ik vindt het een omeunig oald wief....hij vindt zich verheven slim terwijl hij niks anders galmt dan de linkse afgunst .....zou van rechts zo’n verkondiger op dit niveau preken wordt die aan de schandpaal gezet.@jammermaarhelaas
arnold
@Twentsch Land de spijker op de kop

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's nav geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN