Lto is heeft te vroeg ja gezegd tegen rutte.

Je kunt zeggen wat je wil maar rutte is de agrarische belangen behartigers weer te slim af geweest....

Deel dit topic

Reacties

+12
t zal wel
Door een scala aan partijen en organisaties uit te nodigen verdun je de inbreng van de landbouw en laat je allerlei bewegingen een oordeel vellen over onze sector. doodzonde.
sjaak je hebt beloofd er heen te gaan jammer zonder eerst met andere te overleggen. ik hoop dat je nu ziet hoe t spel gespeelt word.word wakker nu is het de overheid die de touwtjes in handen heeft en wij zijn ze weer kwijt, zonde. stap snel op als het gesprek zo gaat verlopen als waar we bang voor zijn. en pak de trekker en ga eens echt voor de sector. met de rest van onze achterband en dan bedoel ik visserij,tuinbouw,neem transport, verwerkende industrie, toeleverende industrie,mee enz. we zijn met meer dan je denkt, nog nooit is er zo lang actie gevoerd en dan nog zo de bevolking achter je te hebben. dat zegt genoeg. een groot deel draagt ons op handen laten we daar zuinig op zijn en gebruik van maken.
Dezeeuwseboer
@t zal wel precies!!
+7
dewittemotor
Die Van der Tak is een politicus die niets van doen heeft met de landbouw. Interesseert hem ook geen ene zak. Het is voor hem gewoon een leuke goed verdienende baan, waarbij hij liever zijn maatjes in de politiek te vriend houdt dan de boeren. Van de eerste groep moet namelijk weer de volgende baan/functie vanaf komen.

Die Van de Tak is gewoon door het CDA partij-kartel onder druk gezet om het gesprek aan te gaan. Je meent toch niet dat die elkaar niet bellen
overstekend wild
@dewittemotor anders hadden ze idd wel op het aanbod van JC Vogelaar ingegaan. Maar die is niet kneedbaar genoeg
+6
Henk Schoonvelde
Lto = Cda , Cda zit na naïef dit regeerakkoord te ondertekend hebben met de vingers tussen de deur. Nu verkiezingen betekent tevens alle Lto ers met Cda dubbel functie zonder baantje. Bbb zal het hele platteland overnemen.
Pluche was voor vd Tak en mede Lto/Cda ers belangrijker dan boerenbelang.

Zeer kwalijk.
MTSTAMMINGA
@Henk Schoonvelde Onse waarheid is ook maar een waarheid.net zo"n (on)waarheid heeft de tegenstander !!!

Heb geen vertrouwen in een goede afloop Maar is nog nooit zo donker geweest of het wordt weer licht !
harke
LTO.
Linkse.
Totaal verspoorde.
Onbenullen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!