Pieter Omtzigt, 42 miljard


Deel dit topic

Reacties

Todi
En wanneer moet de police op treden tegen dit ondermijnende kabinet.? Zie de police top uit spraken?
Jan-T
Quote Reactie van @p.w.:
telegraaf.nl/nieuws/1358450502/…

Gaan ze niet op antwoorden.
Want dan is de D66 droom voorbij en hebben we weer verkiezingen.
+2
nescio
Boycot gesprek met Remkes. Kabinet moet eerst zijn eigen zaakjes op orde hebben, voordat je hier gesprek over kan hebben. Over onwettige acties gesproken!
+8
Biestie
42 miljard, en tel daar bij op de inkomstenderving uit de landbouw die ook niet gering zal zijn.
En de kosten voor de banen die op de tocht staan.

En dat terwijl de landbouwsector de sector is die ons door de kredietcrisis van 2008 geloodst heeft zonder al teveel pijn.
+1
Albert Altena
@Biestie Ik heb op een banner aan de weg staan;
"Miljarden verkwisten aan ideologisch natte vingerwerk"
"Terwijl heel veel mensen onder de armoedegrens moeten leven. SCHANDE"
sorry
En sjaak van der tak bukt om het zeepje van rutte te pakken
+2
de jonge
@sorry lto zit ook in de foodhub......... voedseltransitie.wef.. hoeveel mensen vinden nu dat de lto er een agenda naast heeft.... zoek maar op lto foodhub en de foodhubs heb ik al eens geplaatst heeft nederland een grote rol in met de wef in wageningen, kijk maar wef foodhubs wageningen... Maar blijkbaar weten alle lto leden dit al en die vinden de komende voedseltransitie wel prima? even een voorbeeldje... er komt zoveel naar boven als je gaat zoeken...stateninformatie.provincie-utrecht.nl/documenten/…
Leo,s vriend
@de jonge Ik heb je linkje even doorgelezen, wat is daar mis mee? buiten dat het luchtfietserij is?
Maar goed, als jij daar wef in ziet, akkoord.
de jonge
@Leo,s vriend beste, zoek dan een keer op wef foodhubs wur wageningen gaat over voedseltransitie, foodhub lto zoek dan!! gaat over voedseltransitie als je je wat ingelezen had weet je dat de wef inzet op voedseltransitie en dat is niet de richting van meer zuivel en meer vlees hoor...
de jonge
@de jonge Mondiaal centrum voor voedselinnovatie komt naar Nederland
Nieuwsbericht | 27-01-2021 | 14:01

Nederland gaat het centrum vormen voor wereldwijde voedselinnovatie met het Global Coordinating Secretariat (GCS) in Wageningen. Dat maakte premier Rutte tijdens een digitale bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) bekend. Het GCS maakt onderdeel uit van het voedselsysteem initiatief van het WEF om innovaties en nieuwe technologieën in de voedselketen aan te jagen die bijdragen aan de mondiale voedselzekerheid. Het GCS stuurt vanuit Nederland de verdere ontwikkeling van de wereldwijde regionale voedselinnovatie hubs aan waaronder de Europese hub in Food Valley Wageningen.
de jonge
@de jonge In 2050 eten we in Nederland meer plantaardige en minder dierlijke producten aldus wageningen
Leo,s vriend
Quote Reactie van @de jonge:
In 2050 eten we in Nederland meer plantaardige en minder dierlijke producten aldus wageningen

Ja, vast, persoonlijk past het me niet, maar die trend zie je toch al jaren aankomen? Heeft niks met wef, waf of woef te maken, maar met de toenemende verstedelijking en grotere afstand tot voedselproductie.
+1
Weidezicht

(klik om te vergroten)

Leo,s vriend
@Weidezicht Dat bedoel ik....
Leo,s vriend
@de jonge Ja, nou en?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0