Ondeugend schaap houdt agenten urenlang bezig bij KFC in Delft



Quote:
Een schaap op avontuur liep vanochtend door de drive-in van een KFC-restaurant in Den Hoorn. Het kostte politieagenten veel tijd om het beest te vangen.

Die schapenhouders ook met hun acties!

Deel dit topic

Reacties

sorry
Gelukkig niet geteeserd
kanniewaarzijn
@sorry Dat was een walgelijke actie!
achterhoeker2
@kanniewaarzijn Dat was nodig die hond viel de politiemensen aan
+1
kanniewaarzijn
@achterhoeker2 Nee, daar klopt niks van. Aan de houding van de hond kan je zien dat hij totaal niet agressief was. Hij had een open houding en zwaaide met zijn staart. Het was zelfs zo, dat als er iets onverwachts gebeurde, de hond achteruit deinsde. De houding van een agressieve hond is echt totaal anders.

Het is in korte tijd de 3e keer dat agenten liegen. Eerste keer bij het schot op Jouke (zou op de agenten ingereden zijn), tweede keer een agent die meineed pleegt door te beweren dat hij iemand de weg wees, maar in werkelijkheid de telefoon uit de hand van de persoon sloeg en nu weer met die "agressieve" hond. Gaat lekker in dit landje, maar gelukkig wordt tegenwoordig alles gefilmd. Maar als zelfs de MP en vele andere "leiders" zich ook een slag in de rondte liegen, hoef je van het gepeupel ook niks anders meer te verwachten. Triest is het!
duitser
Is nu een terroristische schaap?
+1
-Jan-
@duitser Het zwarte schaap ontwijkt de shoarma tafel
labella
@achterhoeker2 die hond wilde aandacht, die wilde alleen maar geaaid worden.
Todi
Wat? Is jesse klaver op hol geslagen? Bennie?
j h p
Schaap komt op voor kip(ge)rechten. 😁

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's schaap en beest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN