Het slappe optreden van de politie bewees deze week: zo dictatoriaal is het hier allemaal nog niet

ALMELO - Je zou de taferelen tijdens de boerenprotesten van deze week op knooppunt Azelo lachwekkend kunnen noemen. Maar laten we het bij de feiten houden: de politie sloeg niet alleen een modderfiguur, maar bewees ook het ongelijk van veel demonstranten.

Deel dit topic

Reacties

+1
Todi
De police top is het ook niet eens wat voor zooi er allemaal uit den haag komt en in azelo eo hebben ze verstandige police.
Mh12
Dit is voor sommige fysiek effe lastig..... het duurt langer voor je thuis bent. Maar als je thuis bent draait gewone leven weer door......
Alle ellende die de overheid al tientallen jaren over ons heen stort, alle flamingo van politici, vooraanstaande mensen en natuur freaks, dat doet al jaren zoveel pijn en zorgen, dat is pas dictatoriaal gedrag.........

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politie en boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!