Illustratie van: nht8040

Topman bouwbedrijf Heijmans over boerenprotest: 'Dit moet stoppen'

Bouwbedrijf Heijmans maakt zich zorgen over de stikstofcrisis en de slepende protesten van boeren tegen het kabinetsbeleid. Dat zegt topman Theo Hillen in gesprek met RTL Z. "Dit helpt niet en dit moet ook stoppen. Laten we alsjeblieft in gesprek gaan met elkaar."

Deel dit topic

Reacties

+1
weurding
Als je mensen aan de portemonnee komt worden ze wanhopig, precies waarom de boeren actievoeren
labella
Hij kan toch gewoon bouwen, dat wil best!
+1
jan w
@labella
Dat ligt er maar net aan van wat de gerechterlijke uitspraak is in augustus of de bouw van opslag van Co2 door mag gaan. Als dat niet mag, ligt de hele bouw in Nederland stil.
labella
@jan w dat een rechter niet kan bouwen snap ik, die kan niks. Maar een bouwer moet gewoon bouwen stikstofregel of niet, gewoon beginnen en dan zie je vanzelf wel of de specie hard wordt..
grupstalboer
Wie gaat de huizen bouwen voor de smart city's ?
Kars
@grupstalboer heijmans had flink verdiend aan huizenbouwen. Dus dat rotvolk moet je niet naar luisteren.
+3
cjw73
Die zeikstengel kan ook gewoon zeggen dat hij het liefst heeft dat alle boeren oprotten zodat hij huizen kan bouwen.
apel
Ik vindt dat die grote bedrijven moeten stoppen om mekaar de bal toe te spelen. Ze verdelen de klussen onderling en spreken precies af wie welke bouw krijgt voor welke prijs. Uit betrouwbare bron gehoord dat ze allemaal een offerte inleveren. Die is dan te hoog. Dan kleden ze het hele gebouw uit. Dan is de prijs goed en wordt het door de eerste beste idioot goedgekeurd om er vervolgens aan het eind van de bouw achter te komen dat er geen tegel aan de muur of op de vloer ligt en geen stopcontact aan de muur. Rest is allemaal meer werk. Hoezo een bouw is 9 van de 10 keer de helft duurder dan begroot. Je ziet het nu weer bij de verbouwing van de 2de kamer. Grote schande en we kijken er niet eens meer van op.
Todi
Die verkracht praktijken zijn er al jaaaaaren.
+13
duitser
Heijmans moet gewoon halveren en niet zeuren. Het gaat slecht met de natuur en we zoeken wel een toekomstperspectief voor hem
+2
casev2
@duitser jammer dat ik maar 1 👍 van het prikkebord kan geven. Maar deze reactie verdiend er nog een paar 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
de jonge
@duitser halveren? beginnen bij 95 procent dacht ik..
sorry
@duitser zeg dat wel, bouwen voor het buitenland

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstofcrisis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1.745
TREFWOORDEN