Breken van de boereneenheid

De overwinning in het stikstof dossier zit eraan te komen. Steeds duidelijk wordt de chaos die de overheid gecreëerd heeft. Daarnaast zien we dat Caroline aangevallen wordt en ook op dit prikkebord komen ineens overal types vandaan die snel terug willen naar de tijd dat de boeren onderling verdeeld waren. Daar moeten wij niet in trappen

Deel dit topic

Reacties

Dewaecker
LTO gaat praten hoor ik net….😢
+2
Hans van Bergen
Je ziet het toch ook met het lulkoek verhaal van de webshopvan FDF. De communisten zijn bezig de boeren uit elkaar te trekken. Zie Sjaak. Rutte zegt dat de taboes van tafel zijn en hij komt aan tafel. Daar aangekomen is de boeren eenheid weg de acties weg en Rutte heeft..............niets te bieden. O ja het beroeps verbod wat toch al niet juridisch kon wordt tot grote vreugde van de NAJK weggestreept.
+2
de Tank
@Hans van Bergen En de wijze waarop sommigen menen te moeten actievoeren zorgt niet voor verdeeldheid?
+1
Hans van Bergen
Dat doet zeker de wenkbrauwen fronsen ja. Echter zolang jezelf aan de kant staat zoals ikzelf in dit geval ook, heb je geen recht om daar iets van te vinden.
cs-agrar
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
heb je geen recht om daar iets van te vinden.

Waarom niet?
+4
de hoef
@Hans van Bergen ik vind er namelijk wel iets van , crimineel gedrag is het , het kost ons allemaal geld, en je krijgt er geen vrienden mee
+1
de Tank
@Hans van Bergen ik heb niet idee dat jij alleen ergens iets van vindt waar je aan deelneemt. Oproepen tot eenheid en acties van afgelopen dagen niet afkeuren gaat bij mij niet samen.
Jawis
@de Tank wanneer keurt u de actie van lto af?
+1
de Tank
@Jawis net zo goed moet lto ook beseffen dat nu praten niet meewerkt aan eenheid, wat mij betreft net zo goed een no go. Aangezien beide partijen niet naar mij luisteren heb ik het geloof in eenheid al lang niet meer. Vind ik ook niet erg, het is wat het is, verscheidenheid bij de boeren is te groot voor eenheid. Het over en weer veroordelen van elkaar maakt dat dat niet gaat veranderen.
+5
George
Quote Reactie van @de Tank:
net zo goed moet lto ook beseffen dat nu praten niet meewerkt aan eenheid, wat mij betreft net zo goed een no go. Aangezien beide partijen niet naar mij luisteren heb ik het geloof in eenheid al lang niet meer. Vind ik ook niet erg, het is wat het is, verscheidenheid bij de boeren is te groot voor eenheid. Het over en weer veroordelen van elkaar maakt dat dat niet gaat veranderen.

Ik vind die zooi op snelwegen ook wel te ver gaan , ik begrijp de wanhoop maar had gehoopt dat het na gisteren wel klaar was. En je gaat geen aannemers bedreigen die ze zooi gaan opruimen. Weet ook niet of dat allemaal boeren doen maar het is niet bevorderlijk om de mensen achter je te houden. Grootste gros begrijpt de boeren en dat moeten we zo houden. LTO maakt wederom een fout om te gaan praten met Remkens zonder dat met de andere partijen te overleggen. Maar dat zijn we gewend van die visieloze club. Ik vind het beangstigend in wat voor land we terecht zijn gekomen als ik zie hoe nu Caroline v d Plas ook al met de dood wordt bedreigt. Te triest voor woorden al deze onzin. En dat allemaal voor een zogenaamd stikstofprobleem , wat een waanzin.
+4
weurding
@George die aannemers zijn echt niet allemaal bedreigd
Weidezicht
@weurding en wat is bedreigen. De reacties bij bijvoorbeeld nu.nl bevatten ook volop dreigementen nasr de boeren toe.
weurding
@Weidezicht boeren worden vooral bedrogen, bedreigingen heb ik zelf nog niet meegemaakt, paar langsfietsende pubers die kutboeren riepen omdat de vlag ondersteboven hing, maar dat mag geen naam hebben😅
Jawis
@George als ze vandaag met kranen en kippers de weg op waren gegaan om de zooi op te ruimen hadden ze 2 vliegen in 1 klap geslagen.....
Grasbaal
Quote Reactie van @George:
En dat allemaal voor een zogenaamd stikstofprobleem , wat een waanzin.

Dit punt helemaal mee eens, vooral in communicatie met en van de overheid zeer slecht. Dit had zo allemaal niet gemoeten
+4
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @George:
Caroline v d Plas ook al met de dood wordt bedreigt

Gisteren op Op1 ging het ook lange tijd over Caroline. De manier waarop er over haar werd gepraat (vooral door die walgelijke Maarten van Rossum) kweekt een voedingsbodem voor idioten die bang zijn de macht kwijt te raken.
+2
Jawis
Je hebt gelijk over die nieuwe types hier.....
Laatste dagen allemaal nieuwe namen...allemaal pro lto....trollenleger....
+3
Grasbaal
@Jawis als de reacties je niet aan staan zijn het trollen?. Snap je niet dat andere mensen ook wel eens anders kunnen denken?
+3
Jawis
@Grasbaal zegt u het maar. Hoeveel nieuwe prikkers zijn er de afgelopen week bijgekomen en is het niet toevallig dat ze allemaal pro lto zijn? Dat strookt niet met wat ik hoor over de populariteit van die club. Dus ja ik trek mijn conclusies. En sorry dat ik het zeg maar ik zit er nooit ver naast. Daarintegen kom jij weinig met redelijke en objectieve bijdragen over andersdenkenken dan de lto gedachte. Al eerder gezegd zou je als moderator hier juist je mening moeten dimmen en stoppen met alles wat niet pro lto is tegen te werken....
+1
weurding
@Jawis iedereen mag hier zijn mening geven, geen moeite mee, maar idd, als moderator zijnde.....
Grasbaal
Quote Reactie van @Jawis:
l eerder gezegd zou je als moderator hier juist je mening moeten dimmen en stoppen met alles wat niet pro lto is tegen te werken....

Ik moet niks...
weurding
@Grasbaal vast wel...🤭
Jannus
@weurding 🚽🧻🚽🧻🚽🪠🪠🪠
weurding
@Jannus ☝️🤣🤣🤣
pa
Quote Reactie van @Jawis:
En sorry dat ik het zeg maar ik zit er nooit ver naast. Daarintegen kom jij weinig met redelijke en objectieve bijdragen over andersdenkenken dan de lto gedachte.

Gelukkig bent u gezegend met een heldere blik
Albert Altena
@Jawis Ga je nu suggereren dat er LTO ers uit een blik worden getrokken?
+1
weurding
+3
t zal wel
Ik vind t allemaal heel bijzonder. rutte heeft soms last van n geheugen wat ineens niet actief meer is, met het groningse gas schandaal heeft ie ook enorme bokken geschoten, van alles beloofd wat ie niet nakwam, toeslagen affaire idem dito, enz zo zijn erg nog al wat dingen op te noemen dat de man het met de waarheid niet zo nauw neemt. een opmerking dat er ruimte is voor onderhandeling en hup lto sjeest al weer naar ome mark toe. als je met een dergelijk figuur zelf zaken moest dan hadden we hem allemaal al van de hut gejaagd.
altyd maar die grijns of dat alles wel goed komt. lto word wakker er zijn zelfs leden die het allemaal teveel is geworden en het heft in eigenhand namen. hoe kunnen jullie hier zo licht zinnig mee om gaan. als je zo nodig weer aan tafel moet ga hem dan vertellen dat hij met een volgend gesprek met n blanco blad komt.
let wel het probleem is voor denhaag veel groter dan voor ons als boeren. alles loopt vast in nederland portemonee raakt op veel plekken leeg de komende tyd. wij hebben op enkele na de vergunningen op orde, rest van nederland heeft geen eens een vergunning, althans velen.
daag hem maar voor t gerecht in verschillende zaken doet vollenbroek ook en die word met fuwelen handschoen behandeld, urgenda idem dito. poot stijf houden,hun zijn aan zet. als je zelf de regie niet houd kun je t vergeten. veel wijsheid gewenst en een rechte rug.
+1
pa
En ook op dit prikkebord komen ineens overal types vandaan die snel terug willen naar de tijd dat de boeren onderling verdeeld waren.
Na 55 jaar boeren begin ik me te schamen om nog BOER te zijn. Ondanks sympathie voor actie
weurding
@pa wat zul je slecht slapen
+2
Jawis
@pa zie je @Grasbaal ik ben niet de enigste die het opvalt
Grasbaal
@Jawis t zijn drukke tijden voor t Prikkebord, logisch dat er nieuwe prikkers met ook een eigen mening bij komen...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , overheid en prikkebord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
32
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0