Emotionele oproep Henk Bleker aan boeren-brandstichters: ’Stop hiermee!’

,,Stop met protestacties waarbij mensenlevens in gevaar kunnen worden gebracht! Deze manier van demonstreren wijs ik radicaal af.” Dat stelt Henk Bleker, voorzitter van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond, in een emotionele oproep aan boze boeren die de afgelopen dagen over de schreef gaan op en rond snelwegen.

Brandend hooi, mest en andere obstakels betekenen niet alleen forse vertraging op snelwegen voor gewone burgers, maar ook voor gevaarlijke situaties. ,,Dit moet direct stoppen”, aldus de voormalige CDA-bewindsman vanaf zijn vakantieadres in de Alpen. Het helpt bovendien het draagvlak niet voor de, in zijn ogen terechte, acties tegen het ’oneerlijke en rammelende’ stikstofbeleid.

Deel dit topic

Reacties

Wolswinkel
Eenduidig geluid vanuit NMV, altijd goed..
aapheuvel
Makkelijk praten ,flinke hypotheek aan de broek en dan 50 procent of meer moeten krimpen ik snap die boeren helemaal kat in het nauw doet rare sprongen. zou zeggen noch veel meer dumpen kipper aan kipper.
HenkjanOtten
Bleker wil zo snel mogelijk aanschuiven bij Remkes las ik in artikel. Als Remkes belt ben ik vanavond nog in Den Haag
+1
Bennie Stevelink
@HenkjanOtten waarom wil hij zo graag bij Remkes aanschuiven? Voor de boeren of voor Henk Bleker?
labella
@Bennie Stevelink Je mag raden maar Henkie zit overal voor zichzelf.
Newholland12
@HenkjanOtten voor wie mag jij praten behalve jezelf?
HenkjanOtten
@Newholland12 ik meld wat ik lees. Stevelink, moet je hem vragen. Voorlopig is er een riante pot te verteren bij NMV
Grasbaal
Alle 2 NMV maar niet alle 2 hetzelfde verhaal: nporadio1.nl/fragmenten/nos-met-het-oog-op-morgen/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , brand , hooi , burgers , politie , bleker , melkveehouders , henk bleker , stikstofbeleid , acties , Demonstreren en protestacties geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0