Bijna voor niks alle weilanden van water voorzien, deze boer uit Dedemsvaart deed dat

Doordat we vaker warme en droge periodes meemaken, zijn boeren gedwongen meer te sproeien. Dat kan nogal in de papieren lopen omdat de meeste pompen werken op diesel. Geen feest dus met de huidige brandstofprijzen. Het kan lonen over te stappen op een elektrische pomp. Dat deed André Slager uit Dedemsvaart. Zijn kosten daalden aanzienlijk.

Deel dit topic

Reacties

casev2
Doe mij ook zo'n electrische pomp die bijna niets kost...
labella
Ik vind er maar een pisstraaltje uitkomen.
marcsterreborn
@labella ja als jij het zegt, nemen we dat meteen aan
labella
Dat is dan wel het eerste wat je van mij aanneemt...@marcsterreborn
George
Ongeveer zo'n pomp als ik heb en ja ik heb een vaste persleiding met hydranten al heel erg lang zelfs. En ja met dieselpompunit kun je meer kuubs per uur brengen omdat elektra toch vaak beperkter is in vermogen. Maar daarom moeten we er iets langer over doen voor hetzelfde resultaat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , pompen , feest , pomp , sproeien , diesel en papieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0