Illustratie van: Thijs-4620

'Biologisch als oplossing voor voedseltekorten' - Nieuws Biologische landbouw



Quote:
De biologische landbouw heeft een rol in het oplossen van voedseltekorten na de Russische inval van Oekraïne. Dat heeft Eurocommissaris Janusz Wojchiechowsk...

Deel dit topic

Reacties

+4
weurding
Discussievoer🤣
+8
Biestie
Ja heeft ook zo goed gewerkt in Sri Lanka opeens naar biologisch overstappen...
+2
Dirk van Zetten
Van de wereldwijde voedselopbrengst is 55% te danken aan kunstmest. Door kunstmest kon de wereldbevolking groeien naar het huidige aantal. Biologische productie, dan moet het landbouwareaal verdubbelen (ontbossen) of de wereldbevolking halveren.
+2
aldert
De oplossing voor voedseltekorten ? De euro commissaris bedoeld dan zeker dat mensen veel eerder geen eten meer hebben als er meer biologisch geteeld wordt. Officiële cijfers van de Chambre de Agriculture tonen aan dat biologische triticale ongeveer 2 ton per ha opbrengt,.en reguliere ongeveer 6 ton.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN