FDF en Agractie krijgen uitnodiging van Remkes voor gesprek met kabinet: 'Geen taboes'

Farmers Defence Force heeft van 'bemiddelaar' Johan Remkes een uitnodiging ontvangen voor een gesprek. Of het kabinet en FDF om tafel gaan is afhankelijk van de voorwaarden. Dat geldt ook voor Agractie.

Deel dit topic

Reacties

Weidezicht
Ik hoop dat voordat er een besluit genomen wordt om al dan niet bij remkes op de koffie te gaan (ik zou een plek bij een boer op het erf, of tussen de schoorstenen in de europoort/botlek doen) Alle belangenbehartigers eerst samen tot 1 standpunt komen. Dus allemaal niet, of allemaal wel. Maar hoe houdt je lto en die caring farmer clubjes op de lijn?
+1
Melkveehouder.
@Weidezicht Volgens mij vergeet je iets. Duidelijk is uitgesproken dat Remkes geen vertrouwen geniet. Een gesprek met Remkes komt dus ook onder voorwaarden niét aan de orde!
paul1
Remkes heeft alleen mandaat om de boel te sussen, dus inhoudelijk niets te bieden.
+1
arie.j
Lto heeft , volgens De Boerderij, als eerste met nee op de uitnodiging van Remkes geantwoord.
boerderij.nl/bemiddelaar-johan-remkes-krijgt-nu-al…
Ook in nieuwe Oogst het bericht
nieuweoogst.nl/nieuws/2022/…
Twentsch Land
Van harte gefeliciteerd.

@arie.j
stefanus
@arie.j LTO heeft korte lijntjes met het kabinet dus die weten al dat er niks te winnen is, dus deze planning "Remkes hoopt eind augustus zijn eerste bevindingen te kunnen delen, schrijft hij." kan makkelijk maand eerder.
+5
Weidezicht
@arie.j onderdeel van het spel, ben ik bang.
+1
BertK
Kdw's van tafel, eerder geen gesprek.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's farmers defence force , agractie , remkes en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0