Stikstofminister Van der Wal zegt dat het slecht gaat met de natuur



=

Deel dit topic

Reacties

+11
John Spithoven
Weer super uitgezocht door STAF.

Politiek, wanneer komt er openbaarheid van de NDFF data? BBB heeft een paar maanden terug een motie in stemming gebracht. Afgestemd. Transparante overheid? Daarna beloftes, oa het CDA er Boswijk maar niets nakomen.

Nu horen we 2024, dan komt de data zonder drempels openbaar. Mooi ver in de toekomst, dan kunnen de gebiedscommissies eerst zonder kennis en kunde de boeren stand uit dunnen.

HOE KUN JE NU PRATEN OVER VERBETERING VAN DE NATUUR ALS JE NIET MAG INZIEN HOE HET MET DIE NATUUR GESTELD IS!!!?????
+1
Putjeschepper
@John Spithoven super werk van staf natuurlijk,maar kan het via de rechter niet eerder openbaar gemaakt worden?
Het gaat tenslotte om extreem veel geld.
+1
cjw73
@Putjeschepper de gerechtelijke macht is zo links als de neten, dus geef je weinig kans. Deze bullshit komt allemaal voort uit de uitspraak van urgenda en dat is al net zo corrupt gegaan.
Melkkoetje
@cjw73 ik weet niet of er al een woo verzoek is gedaan. Maar zeer de moeite waard
+2
jan w
@cjw73
en dan heeft Urgenda ook nog een portie subsidie gekregen van Kaag, zonder vooroverleg.
+8
MBH te N
Hierom ben ik lid van STAF
Super werk wederom 💪💪💪
+1
Grasbaal

+1
Porky
Van wie heeft ze die wijsheid? Zou zeggen ; mvr vd wal ga eens praten met mensen die echt deskundig zijn , en luister niet naar enkel die linkse kliek die zelfs hun eigen leden ,die deskundig zijn, en met andere bewijzen komen de mond snoerd of spreektijd ontneemd
+1
Melkveehouder.
@Porky Hoe pijnlijk ook om te zeggen, maar snap nou eens dat de feiten er niet toe doen voor die huichelaars in de politiek en (een gedeelte van) onze belangenbehartigers.

Het gaat om het doel, en dat is eigenbelang van bepaalde vertegenwoordigers groeperingen. Boeren dwingen te stoppen en in het belang van NGO’s en recreatie hen vervolgens óók dwingen natuurbeheerder te worden als ze financieel niet willen verzuipen. Met subsidies is die boer prachtig te sturen.

Als dat lukt hebben de mensen die (zeggen dat ze ) ons vertegenwoordigen voor jaren een dikke boterham, de Rabo een klantenkring met een hoge solvabiliteit, de overheid gratis CO2 reductie, de recreatieve sector gratis een toevoeging van de randvoorwaarden etc. etc.

Jammer dat collegae met goede bedoelingen zich laten strikken voor de media terwijl ze hiermee onbedoeld voorzichtig de strop voor zichzelf en collegae omhangen omdat ze het spel niet doorzien.
+1
weurding
Hier in het gebied al wat aangekocht is sloten gedempt, bomen verzuipen, wild wil geen natte voeten, dus als het slecht gaat met de natuur komt het door eigen beleid

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , stikstofminister en geesje rotgers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0