‘Demonstratie van de eeuw’: paar honderd mensen met 12 tractoren en 8 trucks op de Dam

Enkele honderden demonstranten hebben zich zaterdagmiddag op de Dam in Amsterdam verzameld. Ze hebben twaalf tractoren en acht vrachtwagens meegenomen, die versierd zijn met spandoeken. De actievoerders reageren op een oproep van actiegroep Nederland in Verzet, die vorige week een ‘wereldwijd protest’ aankondigde om onder meer boeren, vissers en truckers te steunen.

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
Vlag bevestigd aan het Torentje.
Hoe krijg je het voor elkaar?
+3
weurding
@Albert Altena zwemmend, kost vast meer om het weg te halen😂
Bennie Stevelink
Kwamen die 12 tractoren uit Friesland?

In Friesland zijn een aantal boeren betrokken bij Nederland in Verzet. Deze organisatie streeft naar een vrijheid die in een democratie nooit kan bestaan. De vrijheid die deze groep nastreeft is alleen mogelijk als je tot de heersende partij behoort in een dictatuur.
+1
mlkvhoudr
@Bennie Stevelink ieder zijn of haar eigen hobby, hier hebben we de opvolgersinverzet waardoor ik nu ook een omgekeerde vlag in de tuin heb hangen en rode zakdoeken aan de auto's 🙂
Albert Peters
Steeds nog niet uit ge actie d?
Zwaagdijk
Uit Noord-Holland gingen we ook. Maar we kwamen niet op de Dam. Moesten dus een eind lopen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tractoren , amsterdam , dam en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0