Illustratie van: WaterDeutzer

Oekraïne: Rusland schendt graandeal door raketten naar Odesa te schieten

Rusland heeft volgens het Oekraïense leger de haven van Odessa zaterdag met raketten bestookt. De vermeende aanval volgt een dag na de deal die Rusland en Oekraïne sloten over het hervatten van de graanuitvoer via havens aan de Zwarte Zee.

Deel dit topic

Reacties

labella
Gaat al lekker met die graandeal.🙈🙈
hans-hans
@labella met vrachtauto was ook geen succes
jg
Gisteravond al op Radio 1, Rusland gaat manipuleren.
+4
@jg Waar is het bewijs dat Rusland dat gedaan heeft .
Dat de vrachtschepen van het voorjaar niet konden uitvaren uit de havens kwam door dat daar mijnen lagen , kwam zeker ook door Rusland , terwijl later bekend werd dat Oekraine zelf de mijnen gelegd hadden . Zo zijn er steeds meer gevallen bekend dat Oekraine met hulp van ......... zelf de boel saboteert , zou mij niets verbazen dat het nu ook zo is .
+1
cjw73
@Hans is Hobby boer fan van poetin zeker.
+6
jammermaarhelaas
@cjw73

Eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid.

De profiteurs van deze ellende komen niet in het nieuws, niet op facebook of twitter.
Realisme
@jammermaarhelaas zeg je mooi goed! Op NOS hosanna dat de graanprijzen weer op niveau zijn van voor de invasie. Er is 6% af terwijl sinds vorig jaar zomer door speculatie er 50% is bijgekomen.
Realisme
@jammermaarhelaas zeg je mooi goed! Op NOS hosanna dat de graanprijzen weer op niveau zijn van voor de invasie. Er is 6% af terwijl sinds vorig jaar zomer door speculatie er 50% is bijgekomen.
+3
@cjw73 Ben geen fan van Poetin en al helemaal niet van die clown Zelenski die er alles aan doet om deze oorlog te doen escaleren in een wereldoorlog met mede werking van de de USA , Navo , Europese Commissie cq WEF figuren .
+7
cjw73
@Hans is Hobby boer kortom je ziet het probleem niet. Poetin is en blijft de veroorzaker, maar die speelt de vermoorde onschuld. Oekraïne strijdt voor hun eigen leven ipv te worden onderdrukt door Moskou
Jaap40
@cjw73 @Hans is Hobby boer op termijn komen er altijd waarheden boven tafel. Waarheden zijn nogal eens verrassend.... en voor sommigen niet welgevallig... ik zou een WOB verzoek plaatsen 🤣
Grasbaal
Quote Reactie van @cjw73:
Oekraïne strijdt voor hun eigen leven ipv te worden onderdrukt door Moskou

Als je op deze manier je graan moet oogsten!😠
Porky
@Grasbaal ja zal maar honger hebben
komelker 2
@Grasbaal Nog even, Dan krijgen de laatste boeren in Nederland ook beveiliging naast de melktank.
demelkboer
@Grasbaal Dat zal helpen bij een raket
Melkmeisje
@cjw73
@Hans is Hobby boer fan van poetin zeker.
Dat is wel duidelijk. Of zou hij het allemaal niet zo goed begrijpen ??
+6
Twentsch Land
Zou de Oekraïne boemerang raketten hebben 😉

@Hans is Hobby boer
+4
pieta
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
Dat de vrachtschepen van het voorjaar niet konden uitvaren uit de havens kwam door dat daar mijnen lagen , kwam zeker ook door Rusland , terwijl later bekend werd dat Oekraine zelf de mijnen gelegd hadden

Zou het in jouw gedachten ook kunnen dat de Oekraïne die mijnen heeft gelegd om de russische vloot uit de havens te houden(zeg maar als verdediging)?
@pieta Dat kan ook , alleen daar spreken ze niet over . Ze hebben het alleen maar over dat de schepen niet kunnen uit varen vanwege deze zeemijnen .
Grasbaal
@Hans is Hobby boer En daarom moet de doorgang naar de Zwarte Zee eerst leeggeveegd worden door oa Nederlandse mijnenjagers: marineschepen.nl/nieuws/…
pieta
@Hans is Hobby boer Ik denk dat het er maar net aan ligt naar welke informatiekanalen je luistert en welke je gelooft. Maar als die mijnen de schepen van buitenaf richting de haven tegenhouden zullen ze ook wel de uitvarende schepen belemmeren. Lijkt mij vrij logisch.
+1
Porky
@Hans is Hobby boer Rusland heeft nu toegegeven raketten op odessa te hebben afgevuurd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rusland , Sloten en leger geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN