Pal naast Natura 2000-gebied bij Borculo wil Natuurmonumenten grote huizen bouwen

BORCULO - Ze staan al op Funda. De huizen die Natuurmonumenten wil bouwen langs de Enteldijk, een rustige zandweg in het buitengebied tussen Borculo en Barchem. Vier vrijstaande woningen, pal naast Natura 2000-gebied Stelkampsveld. Ze zijn volgens de natuurbeschermingsorganisatie nodig om het landgoed te kunnen exploiteren.

Deel dit topic

Reacties

+4
Grasbaal
Ze willen gaan "boeren" om de kosten te kunnen betalen. Dat kun je beter boeren laten doen..
Theo61
@Grasbaal ze hebben dat land toch van de staat gehad ? zit daar niet een claim van de eu op wegens ongeoorloofde staatssteun ?
kearl
@Theo61 Dat zou wel heel schandalig zijn als daar ook subsidie op zat...
+3
Twentsch Land
Natuurmomenten zal wel weer voor een paar hoog geplaatste personeel woningen nodig zijn, op de meeste landgoederen van natuurmonumenten zijn de riante huizen al bezet door het personeel.
Leo,s vriend
@Twentsch Land Hier in de Achterhoek niet, Nm verkoopt alles op erfpachtbasis, en (oud) personeel kan die canon never nooit betalen.
bio boer
Bij natuurmonumenten moet de schoorsteen ook roken 😁
Theo61
@bio boer ze hebben in Haarzuilens genoeg bomen omgezaagd, even kloven en roken maar 😀
+1
Bekkink
Deze vergunningen gaat mob ook aanvechten neem ik aan?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuurmonumenten en borculo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0