Rabobank: ‘Het is de schuld van de Rabobank’

Boerenleenbank betuigt spijt van leningen aan boeren. Inmiddels waait een andere klimaatwind en de bazen van de Rabobank begrijpen hoe ze aan de beschutte kant van dat klimaat kunnen blijven: op de knietjes en jezelf geselen. Kwijtschelden van de boerenschulden gingen de poenscheppers niet doen, schuld betuigen over hun leningen aan die boeren dus wel. Wat is het rendement? Een lauwe halleluja van de klimaatkerk, iemand op de afdeling Compliance, Climate & Carbon Footprint kan z’n stempels weer zetten achter corporate goals, en de boeren krijgen nog een keer de rekening gepresenteerd. Welkom in de religieuze moraal van de moderne middeleeuwen.

Deel dit topic

Reacties

Newholland12
Weer een mes in de rug van de Raboslaaf!!
+1
de hoef
@Newholland12 niet alles wat de krant schrijft is waar
hans1980
aapheuvel
Vele bedrijven staan nu onderwater prijs landbouwgrond gaat zakken na deze uitspraak.
bio boer
@aapheuvel dan heb je ook weinig verdiend als je hele bedrijfs waarde is gefinancierd of je moet recentelijk overgenomen hebben voor taxatie waarde dat zou ik knap vinden als je dat red
altijdbeter
@aapheuvel kletspraat, grondwaarde gaat in Nederland echt niet fors zakken.
+1
hans-hans

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rabobank , klimaat en carbon geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN