Hein Schumacher: ‘Technologie is dé oplossing voor stikstofcrisis’

Met meer dan 450 aanmeldingen is het benodigde aantal van 96 veehouders voor de pilot met de Lely Sphere ruim vier maal overschreden.

Deel dit topic

Reacties

+2
John Spithoven
Beste alle belangrijke mensen uit de sector (bestuurders, wetenschappers en CEO s/DGA's) die sturen op innovatie . Zie afbeelding. Deze paragraaf vergeten jullie voortdurend in jullie oplossing drift.

Ik heb de meeste stukken van ministerie v financiën wel bekeken.

Ik zal daar morgen een mening over geven.
Nu roep ik iedereen , maar dan ook iedereen die iets denkt te moeten doen in het n dossier(zoals hierboven beschreven) om eens een dag bij elkaar te zitten , kennis uit te wisselen en gezamenlijk een route af te spreken. Er gaat heel veel energie verloren in acties en bewegingen die te eenzijdig bekeken worden.
En doen we bovenstaande niet, dan zal de sanering, ook bij de periferie en verwerkende industrie meedogenloos zijn. Niet dat de overheid slaagt in haar stikstof kruistocht , maar door de grote aantal afvallers die we zelf creëren.

(klik om te vergroten)

+2
de Thijs
In de prullenbak met die crisis is de oplossing
p.w.
Quote:
Kabinet: Naast stikstof meer graadmeters
Provincies opgetogen: 'Ik zie de deur opengaan'.
telegraaf.nl/nieuws/784821504/…
BertK
Vindt de Rabobank ook. Hoe kapitaalintensiever des te meer te verdienen.

Anders voeren en managen levert periferie niks op.

De echte problemen ontstaan als blijkt dat de staat van de natuur niet door stikstof maar door wan-beheer komen.
Newholland12
Lootjes trekken wie mee mag doen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lely , veehouders , sphere en lely sphere geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0