Voergroep Zuid ziet kansen met nieuwe strategie

Voergroep Zuid viert deze week dat ze 125 jaar bestaan. Een mooie mijlpaal voor de oudste voercoöperatie van Nederland. Er wordt flink uitgepakt. En terecht. Zo'n lange tijd bedrijvigheid in de voersector is niet niets. De uitdagingen voor de toekomst zijn tegelijkertijd groot voor de voercoöperatie die een groot deel van de omzet uit Brabant en Limburg haalt. Juist daar staan de dieraantallen sterk ter discussie. Met een nieuwe strategie denkt Voergroep Zuid hierop in te kunnen spelen.

Deel dit topic

Reacties

Hans van Bergen
Dit soort coopjes laten bakken met geld liggen allen maar om zelf het directeurtje te kunnen spelen. Mooi voorbeeld is het eerst kopen van overslag in Oss. Nu weer wordt er overgeslagen bij Vitelia in Wansum. Dan met de truck naar Helmond of Oirschot en dan weer terug naar de boer. Als men oog voor kosten had EN visie had dan bouwden ze samen met Vitealia een fabriek in Wansum zodat er vanuit het schip meteen voer gemaakt kan worden wat rechtstreeks naar de klant geleverd kan worden.
robotmelker
@Hans van Bergen net alsof de Havens altijd de goedkoopste is....
Hans van Bergen
Ik heb geen idee voer er al jaren nie van. Maar dat doet ook niet terzake. Jij bent super tevreden neem ik aan

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brabant , toekomst , dieraantallen , omzet en limburg geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0