Zoveel mogelijk angst zaaien is de werkwijze van de zieke overheid.

Wat je steeds ziet in de stikstof crisis, maar ook met veel andere zaken wat de overheden betreft, is dat ze aan soort landjepik doen.
Bedoel, ze melden via de media je eerst alles te ontnemen, daarna geven ze een vinger terug, om een dag, of 2 dagen later je hele hand weer in te pikken.

Met als doel, complete delen van de samenleving op zijn kop zetten en dus angstig maken. Angst is de beste manier om van allerlei agenda's in korte tijd uit te rollen.

Deel dit topic

Reacties

+2
jammermaarhelaas
Alles volgens een uitgekiend psychologisch plan.
Coen
@jammermaarhelaas , links-NL is uiterst gevoelig voor dit soort angstberichten via de media die volledig zijn gelinkt aan de macht.
de-vos0
@Coen we zijn allemaal, links en rechts, vatbaar voor zulke berichten. Enige onderscheid is het onderwerp.
groeier
Quote Reactie van @de-vos0:
we zijn allemaal, links en rechts, vatbaar voor zulke berichten. Enige onderscheid is het onderwerp.

Links en Rechts zijn bewust decennia geleden al door de overheid zelf doelbewust erin gepompt dmv angst propaganda, 99% van 't volk zelf wil van nature zo extreem nooit zijn.
cs-agrar
Quote Reactie van @de-vos0:
we zijn allemaal, links en rechts, vatbaar voor zulke berichten.

Er zit een groot verschil tussen alpha en beta

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zaaien , rollen , stikstof , overheid en kop geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0