Illustratie van: Fendt926Driver

Boeren willen toch actie voeren tijdens Vierdaagse en stappen naar rechter: ‘Prachtig podium voor protest’

Boeren willen in Nijmegen toch tijdens de Vierdaagse actie gaan voeren. Daarom stapt de boerenactiegroep Farmers Defence Force naar de rechter. FDF eist dat de noodverordening in de Waalstad van tafel gaat. De rechtszaak dient woensdagochtend bij de rechtbank in Arnhem.

Deel dit topic

Reacties

+2
duitser
Pas maar op dat pappa Bruls niet boos wordt. 😂😂😂
kaas
@duitser dan word hij maar boos
+1
Twentsch Land
Ach zo hard kan hij niet lopen... hij is wel voor te blijven 😉

@duitser
+1
nescio
@duitser halsema zou zeggen: protest is te belangrijk om niet door te laten gaan
kanniewaarzijn
"Recht"ers staan erom bekend dat ze de boeren een warm hart toedragen. Dus die toestemming komt er wel 😆
jan w
@kanniewaarzijn
Moet je geen D33 rechter hebben.
+11
mlkvhoudr
Ik vind het niks maar als je dan toch in de buurt van de vierdaagse wil protesteren ga dan langs de kant staan met creatieve teksten voor op de trekkers zoals: het loopt hier beter dan in den haag, nu het nog kan bieden de boeren u deze mooie omgeving aan, wij willen graag voor uw voedsel blijven zorgen zo dat u kunt wandelen.

Er is hier ook al gezegd deel rode zakdoeken uit is ook een goed idee, maar ga in de lieve vrede geen wandelfeestje verstoren
+1
Hans van Bergen
@mlkvhoudr Plaatselijke zlto staat daar al vele jaren vrachtwagens vol dingen uit te delen. Maar waarom doe jij het niet?? Jij niks doen maar wel diegene die WEL wat doen afkraken? Knap onfatsoenlijk
+2
mlkvhoudr
@Hans van Bergen beter leren lezen Hans, ik doe wel degelijk dingen in het agrarisch belang maar die ga ik hier niet delen want het is per definitie arbitrair maar ik doe de dingen die bij mij passen en soms ook dingen die minder bij mij passen.

Ik zal er wel altijd op blijven wijzen dat publieksvriendelijk altijd optie 1 moet zijn, los daar van heb ik er geen moeite mee om toe te geven dat het er op lijkt dat er toch eerst over de grens gegaan moet worden voor ze daar in den haag je serieus nemen, ik persoonlijk heb daar erg veel moeite mee maar geef de actievoerders daar graag de credits voor, maar bij de 4 daagse negatief actie voeren is gewoon oerdom, dat blijft mijn mening en daar moet je maar mee leren leven
+3
weurding
@Hans van Bergen onfatsoenlijk zou zijn je als demonstrant tussen de wandelaars te mengen, of de fietsvierdaagse in Drenthe, je bereikt meer door je even koest te houden, brand na de evenementen maar weer los
+2
George
@weurding Je moet inderdaad de mensen na 2 coronajaren hun lolletje niet afnemen. Volgens mij heeft de meerderheid in ons land niks tegen boeren en vinden ze die stikstof ook maar onzin. Alleen roept dat kleine linkse groepje heel erg hard en willen zich erg laten gelden. En helaas lukt ze dat te goed. Vandaag las ik ook weer een column ergens dat we makkelijk zonder vlees en zuivel konden , dat was de oplossing tegen deze weersextremen zoals deze hitte en de klimaatverandering. Ik denk dan direct dat de beste oplossing zou zijn dat zo iemand gewoon helemaal stopt met eten en drinken. Dan weet ie zeker dat ie bijdraagt aan een beter klimaat van deze wereld. En wat zou ik het prachtig vinden dat we van die zeikers af zijn . Ik gun iedereen het beste maar dat soort gun ik eigenlijk wel een hongerdood met hun onzin. Ik ben gewoon helemaal klaar met dat kutvolk.
+2
hans m
Al 10 jaar staat ZLTO afdeling Rijk van Nijmegen elke dag langs de route met het uitdelen van diverse zuivel producten, gekookte eieren, fruit, etc. Onder het motto "uw voedsel is onze passie" Dit gaan jullie toch niet verknallen. Hoe meer spreuken onderweg (er is plaats zat in het buitengebied) hoe beter. Ik kijk erna uit morgen, donderdag en vrijdag.
Hans van Bergen
Niemand weet wat FDF van plan is ms en ws weten ze dat zelf ook niet. Heel sympatiek dat uitdelen van voedsel. Heel veel bedrijven delen dingen uit daaro. Als dank wordt Groesbekistan van de kaart geveegd. Ik ken de feiten niet maar met diverse n2000 gebieden zal er weinig ruimte zijn. Groesbeek eo met een eigen cultuur taal eigen werktuigen cooperatie en eige KI vroeger nog zal Vee VRij gemaakt worden zodat Jetten weet een nieuwe villa kan laten zetten.

In haar 3 jaar bestaan heeft FDF altijd schitterende acties gevoerd waarvan ik me eerst afvroeg waarom?? Hoezo?? om dan al snel te zien dat men iets uit te leggen heeft.
+3
mlkvhoudr
@Hans van Bergen als het een

F armer
D oes
F riendly

Actie word heb ik er niks op tegen
+2
Hans van Bergen
@mlkvhoudr Ze lezen hier mee en ik ben er zeker van dat ze jouw mening heel serieus mee nemen in de besluitvorming
de Tank
@mlkvhoudr Ik heb altijd al geweten dat je een heel invloedrijk persoon bent😊
mlkvhoudr
@de Tank ik heb zelfs thuis niks te zeggen man 😆
Porky
Dom dom dom, ga deze mensen hun plezier niet vergallen, je word er op die manier niet populairder van .
+1
groeier
Quote Reactie van @Porky:
Dom dom dom, ga deze mensen hun plezier niet vergallen, je word er op die manier niet populairder van .

Hoezo mag dat niet?
De macht hebben de grootste schrik dat het volk achter wij boeren gaan staan en dat de beelden de wereld over gaan
Porky
@groeier je mag best demonstreren , maar ga doe lopers niet hinderen of lastig vallen ,maar als jij je krediet wil verspelen bij de burger ! Ga je gang
spotmelker
@Porky dan moet je een actie doen die hun plezier vergroot. Met dit (hele) warme weer zie ik hier al fietsers/wandelaars die bewust onder de waterstraal van een regenhaspel blijven staan ter verkoeling.
Todi
@weurding Groepjes van 5 a 19 auto s /trekkers bij zetten voor bescherming.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , arnhem , farmers defence force en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
24
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0