VVD Fryslân waarschuwt landelijke partijtop voor slechte verkiezingsuitslag in kritische brief

Quote:
De Friese fracties sturen de brief omdat volgens hen "de nood hoog is".

omropfryslan.nl/nl/nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

de hoef
Komt goed
p.w.
Het rommelt niet alleen bij het CDA....
Quote:

De VVD in Fryslân stelt vast dat er al lange tijd grote onvrede is bij de achterban en de leden. Afdelingen hebben ook te maken met leden die bedanken. Zo'n 10 procent van de leden heeft dat de afgelopen maanden gedaan.
Ook wordt in de brief onvrede geuit over hoe de partijtop is omgegaan met de motie op het VVD-congres, waarin een krappe meerderheid van de leden zich uitsprak tegen de stikstofplannen. Met die motie is uiteindelijk niets gedaan, schrijven de Friese fracties. Dat had volgens hen wel gemoeten. De onvrede die voor het partijcongres al breed leefde, is daardoor alleen maar groter geworden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's sturen , vvd en fryslân geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN