Bedreigde Statenleden: 'Aangifte doen, maar geen fort maken van het provinciehuis'

"Intimidaties en afdwingen van verklaringen, dat moeten we niet normaal gaan vinden." De voorzitter van de vereniging van Statenleden wil duidelijke taal tegen boze burgers.

Deel dit topic

Reacties

+6
rene-de-jong
Niet met steekhoudende argumenten komen op schriftelijke vragen (1,5 jr lang) en zonder te weten hoe het gaat met de natuur in FRL moeten dit allemaal maar accepteren. Dreigementen van reductie op basis van theoretische schade, dreigementen om bedrijven en het plattelandsleven te vernietigen dus.

De 'Friese' aanpak veranderd in de Vieze aanpak, de Staten Leden moeten zich de ogen uit de kop schamen dat ze hun burgers (ook boeren) zo behandelen, o.a. Hoogland en Fokkinga hebben geen idee waar ze mee bezig zijn.
+1
Bioepz
@rene-de-jong Dat kan wel wezen,maar bedreigen en intimideren doen we niet in een democratie!
Willem123
@Bioepz Je goed lopende Familie bedrijf van verschillende generatie laten verkwanselen hier Nederland U moet uw ogen uit uw kop schamen wat nu schrijft, de boeren zijn al tien eeuwen al nederland en op eens zijn we niet gewenst, Nederland is al eeuwen al door boeren en burgers (arabeiders) ingepolderd of ingericht.
+1
Bioepz
@Willem123 De echte ondernemer heeft een plan ipv een excuus.
Spuit11
@Bioepz Bedankt voor de dooddoener van de week, we hebben gelachen.
+1
Bioepz
@Willem123 Ook bij een familiebedrijf zal iedere generatie het anders doen. Gestuurd door markt,technologie en maatschappij. Gebeurt dat niet dan is het einde bedrijf.
Todi
@Bioepz doen we= Hoort niet. Neem dat mee.
+1
de hoef
@Bioepz dat doen we niet nee, maar we zetten even de puntjes op de i als het nodig is, en niet er net naast
Bioepz
@de hoef Het ga je goed.
+6
Jan S
Quote Reactie van @Bioepz:
at kan wel wezen,maar bedreigen en intimideren doen we niet in een democratie!

Democratie daar doen de statenleden niet aan. De meerderheid van de bevolking is tegen, maar daar hebben ze lak aan. Daar luisteren ze niet naar. Ze laten hun oren liever hangen naar de top binnen de partijen. Bang om een standje te krijgen. Daarvoor willen ze de wensen van hun kiezers wel opzij zetten.
Zij zijn de mensen die de democratie verkrachten door niet naar hun kiezers (het volk) te luisteren. Ik heb er dan ook geen enkele moeite mee dat ze door het volk onder druk gezet worden. Luisteren naar wat het volk wil en anders opzouten.
Bioepz
@Jan S Jij bent dus een voorstander van een volksreferendum. Dan zou ik in het vervolg op D66 stemmen. Die zijn voor referenda.
+2
Theo61
@Bioepz Heb jij een paar jaar onder een steen gelegen ?
+1
Jan S
Quote Reactie van @Bioepz:
Jij bent dus een voorstander van een volksreferendum. Dan zou ik in het vervolg op D66 stemmen. Die zijn voor referenda.

D66 heeft het referendum afgeschaft, juist om te voorkomen dat over het halveren van de boeren een referendum gehouden worden. Uiteindelijk zijn het pure communisten. Draaien de waarheid altijd om.
Willem123
Bioeopz van MOB ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's burgers en taal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN