Stikstofplan terug naar de tekentafel: het gaat best goed met de natuurQuote:
Het gaat goed met de bossen in Nederland! Een aantal jaar geleden ging het slecht, maar het gaat nu goed en ook steeds beter. Dat volgt uit de Zevende Bosinventarisatie. Een belangrijke maat is dat de biodiversiteit toeneemt: waar voorheen alleen dennen groeiden, groeien nu ook sparren en loofbomen, en, zo legde een bioloog uit in het NOS Journaal, diversiteit betekent dat de natuur beter weerbaar wordt tegen schommelingen in omstandigheden, een gezonde situatie.

Deel dit topic

Reacties

Melkboer16
Waarom reageert @JanCees hier niet op. Plasterk is niet de minste linkse politicus van de club waar de familie Vogelaar vroeger actief voor was. Dit is niet negatief bedoeld JanCees maar een positieve hint hoe je meer kan bereiken als met met een aanval op Lely.
+2
mlkvhoudr
@Melkboer16 de familie vogelaar ? Hij zat bij het CDA zijn zus bij de PvdA, zullen we elkaar niet aanspreken op wat onze zussen doen anders wou ik ook graag als doctorandes aangesproken worden hier
j h p
@mlkvhoudr Ik heb een zus die is drs P. 😂
cornelissen
Hoorde van de week tijdens het harken op de radio, dat Ronald Plaskerk voor de wetenschap verloren was van "klimaatdeskundige" Jan Rotmans. Men gaat ook niet meer in op zijn bevindingen in. Vroeger was Ronald Plaskerk als wetenschapper kennelijk wel goed.
robbies
Gaat een wetenschapper nu bepalen wie wel en geen wetenschapper is??@cornelissen
mlkvhoudr
@robbies oprichter van urgenda las ik
j h p
@robbies Wetenschrapper. 😁

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's maat , natuur , biodiversiteit en NOS geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2.011