Brabant wil boeren helpen bij stikstofreductie en eist geld van Den Haag



Quote:
Brabant doet een klemmend beroep op Den Haag om zo snel mogelijk over de brug te komen met geld en middelen om de stikstofreductie aan te pakken. De provincie, de waterschappen en alle Brabantse gemeenten hebben donderdagavond een gezamenlijke brandbrief gestuurd aan de ministers Van der Wal (stikstof) en Staghouwer (landbouw).

Deel dit topic

Reacties

+1
Jan3
Nu zijn ook in Noord Brabant de rapen gaar. Net of alleen geld alles goed maakt. Gisteren bij de vergadering van Waterschap De Dommel nog op het verkeerde been gezet.
Kars
@Jan3 vertel. Das ook mijn waterschap
+1
de hoef
@Jan3 boeren helpen, dat geloof je toch niet we hadden al de zwaarste regels
Kars
@Jan3 in dure roosters investeren noem ik niet duurzaam.
Als ik kleurplaat brabant zie. Dan mag ik nog van geluk spreken in blauwe gebied. De kleuren de plannen worden dan is er totaal geen perspectief. Blijft er niks over
Willen die gekken nog dat je al je mest laat bewerken en dan bewerkt pas op je land. Knettergek duurzaam

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stikstof , brabant , waterschappen , brug , den haag en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0