Toeval???

Geachte redactie,
Zeer interessant artikel op The Conservative Treehouse over de connectie van onze stikstofminister Christianne van der Wal en de Boni supermarktketen, Picnic online boodschappendienst en de Bill en Melinda Gates Foundation Trust.

Christianne van der Wal is getrouwd met Piet van der Wal, erfgenaam van de familie die eigenaar is van de Boni supermarktketen. In het onlangs afgebrande distributiecentrum van de Picnic boodschappen bezorgdienst is door vier financiers, waaronder de familie Van der Wal, €600 miljoen geïnvesteerd voor de bouw van een volledig geautomatiseerd Picnic magazijn, direct gekoppeld aan de online bestellingen. Grootse investeerder is de Bill en Melinda Gates Foundation Trust.

Picnic koopt haar goederen weer direct in bij.... de Boni supermarktketen, uiteraard tegen groothandelsprijzen.

Dat Bill Gates groot klimaatwappie is en alles wat 'groen' is een bijzonder warm hart toedraagt is geen geheim. En daar horen boeren die 'vieze' stikstof uitstoten natuurlijk niet bij. En dan komt het weer heel goed van pas dat de vrouw van één van je mede-investeerders toevallig minister van stikstof is in Nederland.

En zo is het cirkeltje weer rond. Schrijf er maar een leuk stukje over, dat kunen jullie goed.

Groetjes, Turbocharger

Deel dit topic

Reacties

p.w.
Geenstijl is erin gedoken n.a.v. bovenstaande oproep :
geenstijl.nl/5165921/…
'De link tussen MinStik van der Wal, de fik bij Picnic en het groene geld van Bill Gates'

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , familie , warm , bouw , stikstof , boodschappen , vrouw , stikstofminister en christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0