Statenleden zijn vele dreigementen spuugzat na alarm om explosief: 'Ze weten waar ik woon’

Bij het provinciehuis in Leeuwarden is vanmiddag een onrustige situatie ontstaan nadat er signalen binnenkwamen dat iemand met een explosief onderweg zou zijn. De politie nam de dreiging zeer serieus en sloot de nabije omgeving af. Na een kleine twee uur was de situatie weer onder controle. Er is voor zover bekend niemand aangehouden. Statenleden maken zich al langer zorgen om hun veiligheid. ,,Ik heb wekenlang mijn mond gehouden, maar nu ben ik het zat.”

Statenlid Stalenburg heeft niet de indruk dat het uitsluitend om boeren gaat. ,,Het gaat om extremisten, van die wappies. Eén van hen vertelde mij dat hij weet waar ik woon. Zulke berichten krijgen wij de afgelopen weken continu binnen. Dat moet eens afgelopen zijn.”

Deel dit topic

Reacties

+3
de jonge
En daar gaan we weer.... de daders die het slachtoffer gaan spelen...........
Bartlehiemboer
@de jonge
Wie weet...ook nog in scene gezet om slachtoffer te spelen....
Tegenwoordig geloof ik alles.

Dochter zegt steeds dat de aarde plat is en niet rond, ik durf niet meer te zeggen wat een onzin.
Op zich zijn het ook wel interessante tijden, alles volgt elkaar snel op. Val van de ene verbazing in de andere.
Heel benieuwd hoe dit allemaal gaat komen. Het wordt steeds gekker.

Persoonlijk denk ik dat alles wat nu naar Oekraïne gestuurd wordt, of in investeert wordt straks terug moet komen om tegen de eigen bevolking op te treden.

Soms heb ik medelijden met de staten leden. Volgens mij staan ze ook met de rug tegen de muur. Andere kant, een ieder is vrij om op te stappen of een ander geluid te laten horen. Maar hier in Friesland zie je daar nog weinig van.

We blijven het maar volgen.
Neem aan dat de boeren onschuldig zijn in dit topic.
+2
BertK
@Bartlehiemboer Je weet toch dat de aarde rond is, net zoals een pannenkoek (aldus Finkers).
Twentsch Land
Dochter zegt steeds dat de aarde plat is en niet rond, ik durf niet meer te zeggen wat een onzin.

Pas maar goed op dan als je over het randje gluurt 😉

@Bartlehiemboer
de jonge
@Bartlehiemboer sorry maar ik heb er totaal geen medelijden mee, ze verdedigen zelfs dit beleid.. als een werknemer werk moet doen waar hij niet achter staat kan hij opstappen of hij klaagt zijn baas aan als hij vind dat hij er niet achter staat en dat hij besluiten moet nemen wat niet in zijn functieomschrijving staat. Ook zij hebben een keuze toch?
+1
Twentsch Land
Toch is het veel tekort door de bocht dat wat jij schrijft....er zijn ook mensen die andere gedachten hebben en wel de mening van sommige bewindslieden deelt. Kortom het gaat niet alleen om wat jij of ik vindt of denkt.
@de jonge
de jonge
@Twentsch Land nee hoor een ieder mag zijn mening hebben en daar ook vooruit komen maar om dan direct in de slachtofferrol te kruipen terwijl zij toch degenen zijn die in den beginnen de aanval openen vind ik zacht uitgedrukt zeer zwak. Als ze voor een beleid zijn moeten ze er vooruit komen en niet zo rondjesdraaien het 1 zeggen het ander doen beleid,dan kun je verwachten dat mensen het vertrouwen verliezen en een kat in het nauw....
stefanus
Steeds meer mensen worden dingen spuugzat in dit mooie landje en onze M.P. zegt dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @stefanus:
onze M.P. zegt

Als je zelf het grootste probleem bent, zie je dingen ook niet meer helder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's controle , veiligheid , politie , leeuwarden , Sloot en wappies geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!