Jumbo zwicht voor dreigement boer Jos en haalt reclame weg

Bij een supermarkt in Dokkum (Friesland) hing tot gistermiddag een advertentie van een uitgeputte koe met daarbij de tekst 'veel melkkoeien worden na 6 jaar afgedankt'. Na een klacht van boer Jos op Twitter werd de reclame-uiting van Wakker Dier stante pede weggehaald. Boerenterreur, klinkt het op Twitter.

Deel dit topic

Reacties

stefanus
Twitter maakt meer kapot dan je lief is.
+1
Twentsch Land
Wat heet zwicht !

Jumbo geeft aan niet te hebben geweten dat dit op het reclamebord stond.
Wellicht von jumbo het zelf ook over de grens en haalde het om die redenen weg.
Bartlehiemboer
@Twentsch Land Er staan bij deze supermarkt in het weekend altijd een paar boeren buiten (parkeerterrein/ingang) hun waar te verkopen. (altijd veel klandizie)
Geloof niet dat deze Jumbo eigenaar het slecht voor heeft met de boeren.
weurding
@Bartlehiemboer toch kost het jumbo klanten
BertK
@weurding of niet. Kunnen vers bij de bier halen en de rest bij de Jumbo. Gaan ze iig bij hem naar binnen en niet bij de concurrentie.
walker1
@Bartlehiemboer Zag filmpje van dat reclamebord op dumpert, is zo'n digitaal ding waar een aantal reclames in staan die om de zoveel seconden wisselen. Op zich kan iedere bedrijf organisatie daar reclame ruimte huren. dat zal niet via de locale Jumbo lopen en misschien ook niet eens via Jumbo hoofdkantoor. Maar dat het een reclame bedrijf is dat die schermen plaatst en vervolgens die verhuurt. Dan gebeurt het inderdaad wel eens dat er mensen of organisaties niet blij zijn met een bepaalde reclame. In dit geval dus de reclame van wakker dier, maar er is ook wel eens ophef geweest over reclames voor ondergoed, reclames voor gokken, voor roken, second love, bi love, noem het maar op.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's reclame , advertentie , koe , friesland , supermarkt , melkkoeien , boer , twitter en jumbo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!