Slag om Norg afgelast vanwege 'te weinig politie door boerenprotest'

Ook gemeente Noordenveld is overrompeld door het bericht van de politie.

Deel dit topic

Reacties

casev2
1 belletje met de lokale app groep, en je hebt een trekker op elk kruispunt staan om de weg voor ze af te sluiten. Wel triest voor de organisatie dit, want ik weet uit eigen kring wat er allemaal komt kijken aan voorbereiding van zo'n koers op openbare weg.
GerbertXL
Weinig boeren met sympathie voor wielrenners denk ik dus ik acht de kans klein.
+3
casev2
@GerbertXL hoe kom je daar nu weer bij? Ik ken er heel wat opnoemen die wekelijks hun rondje maken. Er heeft zelfs een boerenzoon de proloog vd tour gewonnen dit jaar 💪
GerbertXL
@casev2 het is bij jou dan anders, hier ben ik nog weinig groepen wielrenners tegengekomen die op de hoogte zijn van verkeersregels, oftewel ze rijden als idioten.
casev2
@GerbertXL denk dat menig automobilist ook zo over jouw denkt als hij/zij zich zit te verbijten omdat die k.t trekker niet harder gaat 😉.

Met andere woorden: het is ikke ikke ikke op de nederlandse wegen
+1
groeier
Nu de vakantie aanbreekt zitten veel politiekorpsen flink schaars in hun volk.
mlkvhoudr
Bedoeld de Politie dat ze op die dagen geen volk hebben dan kunnen de protestacties ook wel even stil gelegd worden toch?

Ik lees geen krant maar lees weinig exposure over de acties online op t moment
+5
de Tank
@mlkvhoudr Er is sws te weinig inzetbare politie, boerenprotest is een mooi excuus om dat te verbloemen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN