Illustratie van: jd6100

Nieuwe rubriek afromingsvrije lease op Quotum.nu

Op veler verzoek nu ook een eigen rubriek voor de afromingsvrije lease op Quotum.nu: quotum.nu/fosfaatrechten/aanbod/… , er komt binnenkort hiervoor ook een eigen vraagprijs notering.

Hier een link naar de spelregels voor de afromingsvrije lease: rvo.nl/nieuws/…

Quote:
U mag 100 kilogram fosfaatrechten in één keer afromingsvrij van een bedrijf ontvangen. Of u mag het verdelen over meerdere bedrijven. Zolang het maar gaat om rechten die hetzelfde kalenderjaar teruggaan naar het bedrijf waar ze vandaan komen. Om gebruik te maken van afromingsvrije lease, moet u in het formulier de teruglease tegelijk met de heenlease melden: rvo.nl/onderwerpen/mest/…

Deel dit topic

Reacties

T60401
Nu nog wat bijschaven. Bij alles staan er 11 partij van 20 euro of lager. en bij afromingsvrij maar 5

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's quotum , quotum.nu , fosfaatrechten en afromingsvrij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!