Illustratie van: Fendt926Driver

Farmers Defence Force kondigt aan actie te voeren tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Farmers Defence Force kondigt aan actie te voeren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ook andere vertegenwoordigers van de boeren laten weten dat er voorlopig geen einde komt aan de boerenprotesten in ons land.

Deel dit topic

Reacties

+5
Groen1
Iedere deelnemer een rode zakdoek, glaasje melk of wat fruit
+8
Twentsch Land
Dat is beter dan de zaak verstoren op straat met trekkers...zet de trekker desnoods uit in een weiland liggend aan een route.

Zag net hart van Nederland ... Ned vlag massaal op zijn kop in Nederland ... het gaf veel sympathie .... doe het met dit soort acties.

Zelf een keer bij de Nijmeegse vierdaagse geweest ... echt een waanzinnig feest .... laat dat zo.
+3
Weidezicht
@Twentsch Land hier in het westen gaat het hard met de vlaggenactie. Van dorp tot dorp. Vanmorgen vroeg paar verreikers in de straat en binnen 1,5 uur hangen er zomaar 150 vlaggen in het dorp. Allemaal goed hoog en vast met ty rips. Mooie is dat burgers mee gaan vlaggen als de straat al half vol hangt. Morgen volgende dorp geloof ik.
+2
Twentsch Land
Mooi actie, je valt niet lastig en iedereen ziet het 👍🏻

@Weidezicht
+7
Bennie Stevelink
@Weidezicht Bij ons in Twente zie ik ook steeds meer vlaggen. Ik had geen Nederlandse vlag maar heb er speciaal één voor gekocht. Vandaag wordt hij bezorgt en hang ik hem op de kop voor de stal.
+1
hans-hans
@Twentsch Land mooi geschreven
Twentsch Land
+2
p.w.
@Groen1 oproep van Jan Dijkgraaf: kom niet met tractoren, maar deel massaal rode zakdoeken uit.
Ludiek idee, landelijk aandacht !
hans-hans
@p.w. gaat het denk je om alleen de bezoekers of gaat het om wereld wijd aandacht te krijgen ?? leg jij maar eens aan een buitenlander uit waarom ...........(dit beleid goed voor milieu is ) succes er mee
+4
Biestie
Publieksvriendelijk aub, en flyers waarom actie 😄
Bartlehiemboer
@Biestie Ik denk dat dat wel goed komt. FdF komt hard over, soms moet dat ook even. Maar we zijn allen boer (of gerelateerd) met hart op de juiste plaats.
Net als de meeste burgers die waarschijnlijk ook niet meer weten wat te moeten doen om dit kabinet te stoppen. Vlag ophangen, zakdoekje leggen, glaasje melk zeker doen bij dit evenement. Maar tegelijk elders mag het wel wat meer. Vanmorgen stond Rutte naast Selenski in de courant. Beiden een grote grijns en weer zoveel geld in wapens toegezegd.... Hier onder de berichten over mensen die in de kou komen te zitten komende winter. Sri Lanka heeft laten zien hoe het ook kan. Ik sluit me graag aan wanneer we massaal iets moeten overnemen.

Misschien kunnen we aan de finish van de Nijmeegse vierdaagse nog bordjes neer zetten met pijlen richting Den haag. Finish verplaatst Komt de massa toch wat in beweging...
+1
Twentsch Land
Richting den haag wordt genegeerd, met die warmte en moe van het lopen zien ze het niet eens....massaal rode zakdoeken en dergelijk langs de route ophangen, boeren die langs de route weiland hebben massaal vragen koeien/jongvee in de wei ( een mooi landschapbeeld blijft bij ) enz enz ....het blijft allemaal beter bij dan een bord richting den haag bij de finisch.

@Bartlehiemboer
+1
Bartlehiemboer
@Twentsch Land Oke, ik dacht dat de pers wel vragen zou stellen dan. Waarom een bord naar Den Haag??? De rode zakdoek weten ze al. Neemt niet weg dat ik daar ook achter sta. Ze zijn alleen overal uitverkocht. Wat ook mooi is. Wist je dat ze hier in Bergum banden van auto's lek steken wanneer de auto een rode zakdoek heeft hangen? Zo blijven mensen elkaar bezig houden
Twentsch Land
Ja ik weet dat er wat zijn die auto’s molesteren .... ronduit schandalig maar ik denk ook dat het een heeeeel klein groepje is die dat doen. Maar langst een route aan palen en draad om weilanden heen zal verwacht ik wel blijven hangen.....uitverkocht is vervelend, maar denk dat er zat boeren zijn die nog wel wat zakdoeken in de kast hebben liggen.

@Bartlehiemboer
weurding
@Bartlehiemboer gisteravond, langs oranjekanaal drentsche hoofdvaart, prachtig gezicht, maar vandaag ook stuk in DVHN die het gebruik hekelen

(klik om te vergroten)

+2
Blijvenboeren
Er is al veel geschreven over demonstraties die onze eigen klanten benadelen
Ik zou gaan staan voor de poort van Wakker Dier en ook de Dieren Bescherming en Beter Leven
Dat zijn de luizen in de pels voor onze sector
+1
mlkvhoudr
Er werd gevraagd aan fdf doe da nou nie, maar ze deden het toch
weurding
Bruls heeft al een noodverordening afgekondigd
nu.nl/binnenland/6212479/…
+3
Newholland12
@weurdingwij lachen
Hij brullen
Wij gieren
+1
-Jan-
@weurding

Italie heeft ook een stikstofprobleem likt het

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , farmers defence force en boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
23
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0