Illustratie van: casejxu

Volgens nu.nl hebben miljardenconcerns een flinke vinger in de pap bij boerenprotesten.

Nu.nl gaat graag door als objectief
Maar is dat lang niet altijd
En soms ronduit partijdig op een zeer belerende toon
Wat te denken van hun stelling dat Miljardenconcerns naast wat boeren de eigenlijke aanvoerders van de boerenprotesten zijn?
Zie
nu.nl/binnenland/6210695/…

Deel dit topic

Reacties

+1
Tinus
Bij die miljardenconcerns werken ook tienduizenden mensen die uit bittere noodzaak ook de boeren steunen. Vergeten ze voor het gemak.
arie.j
Quote Reactie van @Tinus:
Bij die miljardenconcerns werken ook tienduizenden mensen die uit bittere noodzaak ook de boeren steunen. Vergeten ze voor het gemak

In ieder geval is het onzin om te stellen dat het verzet tegen de Stikstofkaalslag in hoofdzaak iets is van het grote bedrijfsleven.
Kars
En welk bewijs hebben ze daarvoor?
demelkboer
Er wordt door nu.nl geschets dat wij als boeren loonslaven zijn van big agro. Naar mij weten kan ik morgen stoppen met voer bestellen bij FF en mijn melkfabriek kan ik ook zo af. Ik zit niet vast in een concept. Ik hen nu een concept waar aan ik het meeste over houd

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN